• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Οι Παρασκευές είναι αφιερωμένες στο Π.Π.Τ !
Νέα 21/12/2018 - 13:17

Από αυτή την Παρασκευή, κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις καλύτερες δημοσιεύσεις των οδηγών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ξεκινάμε με τη μεγάλη κατηγορία Superbike και τον φετινό Πρωταθλητή της, Λευτέρη Πίππο. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των εορτών, ο Λευτέρης συνεχίζει την σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο και μας ενημερώνει συνεχώς, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lefterispippos91racingteam #training

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Pippos (@lefterispippos) στις 20 Δεκ, 2018 στις 9:33 πμ PST

 

Ο συναθλητής του και 11 φορές Πρωταθλητής, Σάκης Συνιώρης, έδωσε το παρών στον Αγώνα των Dirt Games, στην πίστα των Μεγάρων. Φρόντισε να βγάλει μια ωραία αναμνηστική φωτογραφία με έναν από τους αγωνιζόμενους, τον Άρη Ιαβέρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ekodirtgames @makiscontras @iaveris_aris @dimitrisdiatsidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Sinioris (@sakissinioris) στις 9 Δεκ, 2018 στις 9:48 πμ PST

 

Περνάμε τώρα στην κατηγορία Supersport. Ο φετινός Πρωταθλητής, Σταύρος Τριντής, όπως θα δείτε παρακάτω, έκανε μια πολύ όμορφη ευχή για την επόμενη σεζόν και εμείς ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί!

 

Σε νοσταλγική διάθεση βρίσκονται οι οδηγοί της Supersport. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καρακώστας. Ο νεαρός οδηγός των 600κ.εκ μοιράστηκε μαζί μας μερικές φωτογραφίες του από τον τελευταίο Αγώνα της σεζόν, γράφοντας:<< Μου λείπει η αίσθηση του Αγώνα.>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing the racing feeling 😒

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Καρακώστας (@espresso_piloti7) στις 17 Δεκ, 2018 στις 7:37 πμ PST

 

Ακόμη ένα Throwback από τον Αγώνα της Supersport. Ο Γιώργος Λιούντρης, μπορεί να ήταν άτυχος στον Αγώνα των Μεγάρων, όμως απ' ότι φαίνεται του λείπει πολύ η μοτοσυκλέτα του.

 

Νοσταλγική διάθεση επικρατεί και στη δίχρονη κατηγορία του Πρωταθλήματος. Ο Ανδρέας Λεφέβρ ανυπομονεί να ξεκινήσει η αγωνιστική καινούργια χρονιά και το έδειξε μέσω της τελευταίας δημοσίευσης του. (Συμφωνούμε μαζί σου Αντρέα!)

 

Ερωτηματικά μας έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Κίτσος με μια ανάρτησή του στο Facebook. Ο 6 φορές Πρωταθλητής της κατηγορίας Racing, απ' ότι φαίνεται είναι ακόμα σκεπτικός σχετικά με την παραμονή του στο Πρωτάθλημα...αναμένουμε την απόφαση του !

Ας περάσουμε τώρα σε κάτι πιο χαρούμενο. Οι νεαροί οδηγοί της κατηγορίας SS300 έδειξαν την υποστήριξη τους σε έναν μικρότερο οδηγό. Για την ακρίβεια, ο Πρωταθλητής της κατηγορίας, Νίκος Ελευθεριάδης και ο συναθλητής του, Γιώργος Γερακιανάκης, έκαναν κοινοποίηση την παρακάτω δημοσίευση, η οποία αφορά τον οδηγό, Σπύρο Φουρθιώτη.

Πολλοί οδηγοί του Πρωταθλήματος έκαναν το ίδιο, όμως είναι πολύ ωραίο να βλέπεις νέους αθλητές να αλληλο-υποστηρίζονται!

Ακόμη ένας νέος οδηγός που χρειάζεται την υποστήριξη όλων είναι ο Βασίλης Παντελεάκης. Ο Βασίλης είναι γιος του πρώην οδηγού, Χρήστου Παντελεάκη και από ότι βλέπετε ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Όπως ήδη είπαμε είναι σπουδαία κίνηση να βοηθάμε νέους αθλητές στο ξεκίνημα της καριέρας τους!

 

Για το τέλος, αυτή την φορά, κρατήσαμε μια πολλά “υποσχόμενη” δημοσίευση. Ο παλαίμαχος οδηγός, Νίκος Περιστεράς, παρέλαβε μια καινούργια μοτοσυκλέτα Yamaha R3 από τα χέρια του κουμπάρου του και οδηγού της Supersport, Άλεξ Παπαγεωργίου.

Μας κάνει να υποθέτουμε για πιθανή συμμετοχή ενός ακόμη νέου οδηγού, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την καινούργια χρονιά!

 

Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη Παρασκευή, με περισσότερες δημοσιεύσεις από τα Social Media και περισσότερους οδηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας!

 

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Marquez για Marini

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Petrux στους Ducatisti:

Χορηγοί