• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
2ος Αγώνας 2019, Termas de Rio Hondo, Argentina
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είχα κατάθλιψη!
Και ήμουν έτοιμος ν’ αποσυρθώ!
Νέα 11/12/2018 - 10:57

Ο Jorge Lorenzo μίλησε για πρώτη φορά μετά τα τεστ σε Valencia και Jerez, αποκαλύπτοντας πράγματα για τα δυο χρόνια στην Ducati, αλλά και για το μέλλον του!

 

Η πρόκληση του να είναι ομόσταυλος με τον Marc Marquez δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί. Αν μη τι άλλο, είναι κάτι που του δίνει περισσότερη ώθηση.

 

«Έχω να μάθω πολλά απ’ αυτόν, μιας και είναι στην Honda πολλά χρόνια, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα μάθει κι αυτός από εμένα».

 

«Άλλωστε είμαι και ο μόνος που έχει καταφέρει να πάρει Τίτλο απέναντι στον Marquez και δεν βλέπω το λόγο να μην ξανασυμβεί, αν και δεν θα είναι εύκολο».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στο ν’ αποσυρθεί, όταν ήξερε ότι θα φύγει από την Ducati και δεν οι πόρτες έκλειναν γύρω του.

 

«Είχα κατάθλιψη κι αυτό επειδή έβλεπα μπροστά μου πολύ πιθανή την απόσυρση. Πάντα νόμιζα ότι θα ήμουν ανακουφισμένος όταν θα σταματούσα, αλλά ήταν διαφορετικά όταν έφτασα τόσο κοντά».

 

«Το να ήμουν στη δορυφορική ομάδα της Yamaha θα ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα».

 

«Στα αθλήματα η αξία σου διαμορφώνεται ανάλογα με τ’ αποτελέσματα των τελευταίων Αγώνων και τα δικά μου ήταν πολύ άσχημα».

 

«Δούλευα και έκανα προπόνηση περισσότερο σκληρή από ποτέ, όμως τ’ αποτελέσματα δεν έρχονταν. Ήξερα ότι ήμουν κοντά στη νίκη, ο κόσμος όμως δεν το πίστευε».

 

«Ήξερα και τι μου έλειπε, αλλά εκείνη τη στιγμή πιθανότατα ούτε και η ομάδα πίστευε σ’ εμένα».

 

Ήρθε όμως σε συμφωνία με το HRC και κυριολεκτικά από την «αφάνεια» μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα δυναμικά, με την Πρωταθλήτρια ομάδα.

 

«Ενδεχομένως το ν’ αλλάζεις ομάδα τόσο γρήγορα δεν είναι καλό, μιας και πρέπει να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Από την άλλη όμως, σου δίνει νέο κίνητρο».

 

«Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και πρέπει να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. Στην Yamaha εκπλήρωσα το όνειρό μου να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

 

«Για να βρω νέο κίνητρο πήγα στην Ducati, αλλά ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενα. Την πρώτη στιγμή που δοκίμασα τη Desmosedici ήταν σαν ένα μικρό σοκ».

 

«Έπρεπε ν’ αλλάξω στυλ και δεν ήταν εύκολο να συνεχίζω να πιστεύω στον εαυτό μου. Συνέχισα όμως να δουλεύω και πήρα τις νίκες».

 

Χάρη σ’ ένα εξάρτημα των όχι παραπάνω από 100-150€, αν και όπως μας θυμίζει ο Jorge:

 

«Μιλάνε συνέχεια για το ντεπόζιτο, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο κομμάτι μιας δύσκολης περιόδου δουλειάς».

 

«Πάντως για το ντεπόζιτο τους το είχα πει από την πρώτη στιγμή το ’18, αλλά είτε δεν με κατάλαβαν, είτε δεν πίστευαν σ’ εμένα και γι’ αυτό πήρε τόσο χρόνο για να έρθει».

 

«Ήμουν ήδη γρήγορος, αλλά με αυτό το τελευταίο κομμάτι, κατάφερα να είμαι περισσότερο σταθερός».

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Τους ξάφνιασε ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Το περιοδικό μας
Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ SPOILER ΤΗΣ DUCATI;
  • 1. ΝΑΙ
  • 2. ΟΧΙ
  • 3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ