• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τους ξάφνιασε ο Iannone!
Με την πληροφόρηση που έδωσε
Νέα 11/12/2018 - 10:14

Ο Andrea Iannone έκανε το ντεμπούτο του με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia στις δοκιμές της Valencia και της Jerez.

 

Παρά τις πτώσεις που είχε, ο Ιταλός ήταν χαρούμενος μιας και η RS-GP αποδείχτηκε περισσότερο καλή απ’ ότι περίμενε.

 

Επιπλέον, ο Iannone πιστεύει ότι η πληροφόρηση που έχει δώσει στην ομάδα έχει ήδη αντίκτυπο, λέγοντας μάλιστα ότι τους είπε κάποια πράγματα που δεν τα είχαν σκεφτεί προηγουμένως.

 

«Η Aprilia έχει καλή βάση, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, τόσο στα ηλεκτρονικά όσο και αλλού».

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είχαν ενδείξεις για ορισμένα πράγματα και τώρα τους τις δίνω εγώ. Αυτό είναι που με κάνει αισιόδοξο».

 

«Προφανώς και δεν περίμενα να είμαι μπροστά απ’ όλους στα τεστ, όμως υπάρχουν και μερικά θετικά πράγματα. Δεν είμαστε τόσο μακριά από τους άλλους».

 

«Η μοτοσυκλέτα στρίβει καλά, έχει καλό κράτημα ενώ και ο κινητήρας είναι πολύ δυνατός. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως στην επιτάχυνση και να ελέγχουμε καλύτερα τη σούζα».

 

«Για την ώρα δεν χρειαζόμαστε μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα. Έχουμε ακόμα περιθώριο. Πρέπει να καταλάβουμε καλύτερα τι έχουμε στη διάθεσή μας».

 

«Είμαι ήρεμος γιατί υπάρχει η διάθεση να τα πάμε καλά και νοιώθω ότι είμαι σε μια ομάδα που προσπαθεί να μου δώσει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη».

 

«Αυτό περίμενα και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είχα κατάθλιψη!

« Προηγούμενο άρθρο

Pirelli & Metzeler κερδίζουν Τίτλους και Νίκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα