• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλλάζουν τα δεδομένα!
Ο Pedrosa οδηγεί την ΚΤΜ σε λίγες ημέρες
Νέα 04/12/2018 - 12:43

Μέχρι στιγμής, αυτό που ξέραμε ήταν ότι ο ίδιος ο Dani Pedrosa δεν ήθελε να πάρει μέρος στα τεστ της Valencia και της Jerez.

 

Ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος αποχαιρέτησε τα GP μετά τον Αγώνα της Valencia φέτος, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΚΤΜ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του δοκιμαστή.

 

Στις δοκιμές της Ισπανίας, πάντως, ο Dani Pedrosa δεν έδωσε το παρών στην πίστα μιας και - όπως πιστεύαμε - ήθελε να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Honda, το οποίο λήγει στις 31/12.

 

Ωστόσο, όπως φαίνεται, αυτό δεν ήταν εντελώς αλήθεια. Το HRC είχε βάλει, τελικά, εμπόδιο στη συμμετοχή του Dani στα τεστ της Valencia και της Jerez.

 

Πρόσφατες δηλώσεις του Pit Beirer της ΚΤΜ, αποκαλύπτουν ότι βρέθηκε λύση με την Honda και ο Dani θα οδηγήσει την RC16 στις 18 και 19 Δεκεμβρίου!

 

«Θα οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα μας πριν τα Χριστούγεννα και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Φλεβάρη, στην Μαλαισία».

 

«Τα βρήκαμε με την Honda. Είμαι περίεργος, τώρα, να δω πως θα πάει αυτό το τεστ. Έχουμε πολλά να δοκιμάσουμε».

 

«Το βάθρο του Pol στην Valencia ήταν ένεση ηθικού, ωστόσο η RC16 δεν είναι ακόμα στο επίπεδο των καλύτερων μοτοσυκλετών».

 

«Ο Zarco έχει πει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται περισσότερα, ενώ και η απόδοση των Oliveira και Syahrin πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε».

 

Ίσως ο Dani Pedrosa αποδειχθεί η κίνηση-ματ της ΚΤΜ, η οποία ευελπιστεί σε άλματα προόδου με τις υποδείξεις του έμπειρου Ισπανού οδηγού.

Επόμενο άρθρο »

Οι 100 ταχύτεροι γύροι

« Προηγούμενο άρθρο

Marc: Ο Lorenzo θα κερδίσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα