• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Nικητής του βραβείου BMW M.
Ο Πρωταθλητής ζευγαρώνει τους Τίτλους του.
Νέα 08/11/2009 - 09:59

Σε μια πίστα που και ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν είναι από τις αγαπημένες του, ο Valentino Rossi κατέκτησε το βραβείο BMW M, για τις καλύτερες επιδόσεις σε κατατακτήριες δοκιμές. Ο πρόσφατα εστεμμένος Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρόσθεσε στη συλλογή αυτοκινήτων του μια ολοκαίνουρια BMW M3 Sedan, με την τέταρτη θέση που πήρε στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές.

 

"Ακόμα δεν έχουμε βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα, παρότι έχουμε προσπαθήσει σκληρά. Δεν έχουμε αρκετή πρόσφυση από το πίσω ελαστικό, που θα μας επιτρέψει να κινηθούμε σε ταχύτερους ρυθμούς", δήλωσε ο Ιταλός.

 

"Θα ξεκινήσω από τη δεύτερη σειρά και η εξέλιξη του αυριανού αγώνα είναι πραγματικά ένα μεγάλο ερωτηματικό για εμένα. Στο τέλος των χρονομετρημένων δοκιμών κατάφερα να πραγματοποιήσω μερικούς γρήγορους γύρους με το μαλακό ελαστικό, αλλά στον αγώνα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη σκληρότερη γόμα. Θα δουλέψουμε σκληρά μέχρι και το πρωινό ζέσταμα και ελπίζω να βρούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να πραγματοποιήσουμε έναν αγώνα, όπως επιθυμούμε", ολοκλήρωσε ο Πρωταθλητής.

 

Σχετικά με την κατάκτηση του επάθλου της ΒΜW, ο Rossi δήλωσε: "Μου αρέσουν πολύ οι BMW επειδή είναι ευχάριστες στην οδήγηση, οπότε αυτό το βραβείο είναι το θετικό από τις χρονομετρημένες δοκιμές."

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA: Καρώ σημαία για Simon στα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA: Ο Stoner πρώτος στο ζέσταμα των MotoGP.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα