• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA: Πρώτος ο Simoncelli στο ζέσταμα των 250cc.
Ο Ιταλός δείχνει γρήγορος και αποφασιστικός.
Νέα 08/11/2009 - 09:34

Ο Marco Simoncelli οδήγησε το πρωινό ζέσταμα για τα 250cc στην πίστα της Valencia, γράφοντας καλύτερο χρόνο 1’36.568, μπροστά από τον Álvaro Bautista (Mapfre Aspar Team) και τον Hiroshi Aoyama (Scot Racing Team) με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος στην Ισπανική πίστα να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

 

Ο αναβάτης της Metis Gilera θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση του grid, πίσω από τον Debón, παρότι η συμμετοχή του αναβάτη της Aeropuerto-Castello-Blusens είναι ακόμα αμφίβολη λόγω, του τραυματισμού του από πτώση στα χθεσινά δοκιμαστικά.

 

Ο Bautista ακολούθησε από κοντά τον Simoncelli, με τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Aoyama να βρίσκεται στην τρίτη θέση, καθώς προετοιμάζεται για έναν τερματισμό που θα του δώσει το φετινό Τίτλο. Υπενθυμίζουμε ότι για να κατακτήσει ο Ιάπωνας το Πρωτάθλημα, αρκεί να τερματίσει πάνω από την ενδέκατη θέση.

 

Οι Héctor Barberá (Pepe World Team) και Raffaele de Rosa (Scot Racing) ήταν τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα, με τους Karel Abraham (Cardio AB Motoracing), Ratthapark Wilairot (Thai Honda PTT SAG) και Héctor Faubel (Valencia CF - Honda SAG) να κλείνουν την οκτάδα.

 

Οι Valentin Debise και Shoya Tomizawa σημείωσαν πτώση στο πρωινό ζέσταμα.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA: Ο Stoner πρώτος στο ζέσταμα των MotoGP.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA: Πρώτος ο Marquez στο ζέσταμα των 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα