• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Social Media Τρίτη!
Με αποχαιρετισμούς, καλωσορίσματα και πολλά ακόμα
Νέα 20/11/2018 - 17:29

Για ακόμα μια Τρίτη, οι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ‘φρόντισαν’ να έχουμε πλούσιο υλικό γι ’αυτή τη στήλη.

Ξεκινάμε με τους αποχαιρετισμούς. Το MotoGP, όπως ήδη γνωρίζουμε, αποχαιρέτισε τον οδηγό της Repsol Honda, Dani Pedrosa. Ο 33χρονος οδηγός έχει δημιουργήσει πολλές αναμνήσεις στο MotoGP, γι΄αυτό και οι υπεύθυνοι του Πρωταθλήματος φρόντισαν να μας τις θυμίσουν μέσα από το παρακάτω βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ThankYouDani // @26_danipedrosa #MotoGP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MotoGP (@motogp) στις 18 Νοέ, 2018 στις 6:49 πμ PST

 

Η ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία επί 13 χρόνια, η Repsol Honda, ετοίμασε ένα πάρτι προς τιμή του για να τον ευχαριστήσουν για όσα τους χάρισε όλα αυτά τα χρόνια. Θα δείτε στο βίντεο, ότι ο Dani ήταν τρομερά χαρούμενος όπως και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας που τον πετούσαν στον αέρα, και όπως γράφουν στην περιγραφή «ευτυχώς είναι ελαφρύς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well, luckily he's lightweight 😄👏👏👏 @26_DaniPedrosa @MotoGP #Legend #ValenciaGP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Repsol Honda Team (@hrc_motogp) στις 15 Νοέ, 2018 στις 11:13 πμ PST

 

 

 

Ένας ακόμη αποχαιρετισμός ήταν αυτός του Alvaro Bautista. Ο Ισπανός οδηγός, μπορεί να μην αποσύρεται από την αγωνιστική δράση, όπως ο Pedrosa, όμως μας αποχαιρετά καθώς του χρόνου θα είναι στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul. Το MotoGP είχε ετοιμάσει ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο και γι’αυτόν.

 

Το Πρωτάθλημα των SBK-Motul ανυπομονεί να τον έχει στο πλευρό του και δεν το κρύβουν καθώς μόλις ανέβασε το MotoGP μια φωτογραφία του γράφοντας ‘’Να τον προσέχετε!!’’ έσπευσαν να απαντήσουν ‘’Μην ανησυχείτε. Θα τον προσέχουμε. Απόλαυσε την τελευταία μέρα και να προσέχεις Alvaro στον αγώνα. Ανυπομονούμε να έρθεις.’’

 

Τελευταίο αποχαιρετισμό αφήσαμε, όπως πάντα, του Scott Redding. Ο τρελός Άγγλος δεν θα είναι το χρόνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γι’ αυτό φρόντισε να κάνει αξέχαστη την τελευταία του μέρα στην Βαλένθια μοιράζοντας στους οπαδούς ότι είχε πάνω του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always want to do it. Cold and wet who’s cares we still need to smile and enjoy my babbbies. 📸 @wd.jrphoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reddingpower (@reddingpower) στις 18 Νοέ, 2018 στις 9:12 πμ PST

Στην κυριολεξία. Ο Redding, μετά το τέλος του αγώνα, πήγε σε μια κερκίδα με οπαδούς του και άρχισε να μοιράζει τις μπότες, τα γάντια ακόμα και την φόρμα του σε αυτούς. Τον τελευταίο καιρό ο Scott μας έχει συνηθίσει σε διάφορες τρέλες, όμως κάτι τέτοιο δεν το περιμέναμε! «Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό. Κρύο και βροχή, ποιος νοιάζετε, πρέπει να κάνω ‘τα μωρά μου’ να χαμογελούν και να περνούν καλά»

Περνάμε τώρα στα καλωσορίσματα. Όπως κάθε καινούργια σεζόν, έτσι και φέτος, υπάρχουν αλλαγές στις ομάδες.

Ο Jorge Lorenzo αποχωρεί από την ομάδα της Ducati και παρότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε, είναι ευχαριστημένος για την περιπέτεια του με το Ιταλικό εργοστάσιο. Φρόντισε να μας το δείξει μέσα από ένα βίντεο, στο οποίο περιγράφει την πορεία του αυτά τα δυο χρόνια και λέει το αντίο στην ομάδα του.

 

Όμως, όπως είπαμε, τώρα μιλάμε για καλωσορίσματα. Μια απο της πιο σημαντικές μεταγραφαφές του grid για το 2019 είναι αυτή του Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός οδηγός, όπως ήδη γνωρίζετε, θα είναι για τα επόμενα 2 χρόνια στην ομάδα Repsol Honda. Σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του τεστ, το MotoGP ανέβασε το παρακάτω βίντεο με τις μοτοσυκλέτες με το νούμερο #99 να κάνουν την εμφάνιση τους στην pit-lane.

 

Η θέση του Lorenzo, δεν έμεινε για πολύ άδεια καθώς και ο Danilo Petrucci δεν μπορούσε να περιμένει το τεστ για να φορέσει τα χρώματα της εργοστασιακής Ducati. Και όπως βλέπετε, τα υποστηρίζει καλά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andiamo! Let’s go! • @ducatimotor • @nolangroup • @revit_official • @revit_racing • @formaboots • @marcomeliseyewear Photo @falex79

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danilo Petrucci (@petrux9) στις 19 Νοέ, 2018 στις 12:51 μμ PST

 

Πάμε τώρα στους νεοφερμένους της κατηγορίας για το 2019. O Πρωταθλητής της Moto2, Fransesco Bagnaia, πήρε και αυτός την θέση του στην ομάδα της Pramac Ducati και όπως γράφουν στην περιγραφή «Ο Pecco είναι έτοιμος!» και εμείς ανυπομoνούμε να τον δούμε εν δράση!

 

Η Suzuki, για ακόμα μια χρονιά, θα έχει στην ομάδα της έναν rookie. Φέτος θα είναι ο Joan Mir. Ο νεαρός Ισπανός, όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι τρομερά ενθουσιασμένος για τη καινούργια του περιπέτεια στην μεγάλη κατηγορία.

 

Εκτός από οδηγούς, αυτή την σεζόν, καλωσορίζουμε και μια καινούργια ομάδα. Η Petronas Yamaha SRT θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση της σήμερα στην πίστα και στο πλευρό της θα έχει ένα ακόμα rookie, τον  Fabio Quartararo. Νέα ομάδα, νέοι οδηγοί. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα καταφέρουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New bike, new team and new team mate for 2019 🙏🏼🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabio Quartararo (@fabioquartararo20) στις 19 Νοέ, 2018 στις 8:40 πμ PST

 

Έχουμε όμως και κάποιες ανακατατάξεις. Οι ομόσταυλοι, Johann Zarco και Hafizh Syahrin, χωρίστηκαν και θα αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες. Αλλά θα είναι στο ίδιο εργοστάσιο, την KTM. Ο Μαλαισιανός οδηγός θέλησε ‘’να τεστάρει την καινούργια του θέση’’ όπως λέει και στην φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Test my new seat 🔝🇲🇾🧡 #bismillahfirst #officialfanclubhafizhsyahrin #2019startsnow #motogp #ktm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hafizh Syahrin Abdullah (@hafizh_syahrin) στις 19 Νοέ, 2018 στις 5:32 πμ PST

 

Το πιο συγκινητικό καλωσόρισμα από όλα πιστεύουμε πως δίκαια πηγαίνει στην παρακάτω δημοσίευση. Δεν μπορούμε να σας κρύψουμε, πως είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφει ο Jonas Folger στην ενεργό δράση. Ο Γερμανός οδηγός αναγκάστηκε να μείνει έκτος αγώνων τη φετινή σεζόν, λόγω προβλήματος υγείας. Όμως, όπως βλέπετε είναι καλά και πανέτοιμος να οδηγήσει ξανά μοτοσυκλέτα MotoGP.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It has been a while.. so happy to be back on this bike and do what i want to do the most. Looking forward for a lot of rides. Thanks @yamahamotogp 🔵🔵🔵 #94 #testrider

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jonas Folger (@jonasfolger94) στις 19 Νοέ, 2018 στις 10:37 πμ PST

 

Μην ξεχνάτε πως σήμερα ξεκινάει το 2ημερο τεστ στην πίστα Ricardo Tormo στη Βαλένθια. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Τρίτη με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Υ.Γ: Μπορεί, πλέον να μην έχουμε τον Redding να κάνει τις τρέλες του, όμως σας αφήνουμε με ένα bonus βιντεάκι του Syahrin να χορεύει για τελευταία φορά με τα συγκεκριμένα χρώματα της ομάδας Monster Tech3 που θα αλλάξει σε Red Bull KTM Tech3 το 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who? #teamHS #BO55KU 🤣🤣🤣 @monsteryamahatech3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hafizh Syahrin Abdullah (@hafizh_syahrin) στις 19 Νοέ, 2018 στις 3:33 πμ PST

 

Επόμενο άρθρο »

Πρόωρο τέλος του τεστ λόγω βροχής

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Αποτελέσματα 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα