• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Έκανα μόνο ένα λάθος
Και το έκανα στον Αγώνα....
Νέα 18/11/2018 - 21:00

Πολύ διαφορετικό περίμενε ο Danilo Petrucci ότι θα ήταν το φινάλε με την ομάδα της Pramac στον Αγώνα της Valencia.

 

Η βροχή όμως, που τον έχει βοηθήσει στο παρελθόν, ήταν η αιτία της πτώσης του σήμερα, με τον Petrux να απουσιάζει από το grid στην επανέναρξη του Αγώνα.

 

«Μεγάλη απογοήτευση... η μεγαλύτερη όλης της χρονιάς. Λυπάμαι... και πολύ περισσότερο επειδή φαινόταν ότι είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους προηγούμενους Αγώνες».

 

«Ένα λάθος... κι αυτό ήρθε στον Αγώνα».

 

Ο Petrucci δεν είχε πέσει καθόλου κατά τη διάρκεια του τριημέρου στην Valencia, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες στην πίστα.

 

«Δυστυχώς έπεσα όταν η πίστα είχε περισσότερο νερό και τη στιγμή που πολλοί άρχιζαν να πέφτουν. Προσπάθησα να κόψω ρυθμό, αλλά δεν πρόλαβα... έπεσα από τη σέλα και...»

 

«Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσω την πορεία μου στην ομάδα, όμως τους ευχαριστώ για όλα όσα έκαναν για μένα αυτά τα 4 χρόνια».

 

«Δεν τερμάτισα τον Αγώνα αλλά είμαι ικανοποιημένος με τη φετινή σεζόν. Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και προσπαθούσα».

 

Πλέον για τον Petrux αλλάζουν τα δεδομένα και θα είναι κανονικός εργοστασιακός οδηγός στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

Την Τρίτη, στις επίσημες δοκιμές, ο Danilo θα βρεθεί για πρώτη φορά στο γκαράζ της Ducati και στο πλάι του Dovizioso.

 

«Ήθελα να πάω εκεί έχοντας ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα χέρια μου, όμως ξεκινά μια καινούργια σεζόν την Τρίτη και θα δούμε πως θα πάει».

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo αποχαιρετά την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Γελοία πράγματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα