• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA Ε.Δ.2 MotoGP: Σταθερά στην κορυφή ο Stoner.
Ταχύτατος ο Αυστραλός στην Ισπανική πίστα.
Νέα 07/11/2009 - 10:35

Ο αναβάτης της Marlboro Ducati, Casey Stoner συνέχισε από εκεί που είχε μείνει στα χθεσινά δοκιμαστικά, οδηγώντας την κατάταξη και στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων χρονομετρημένων.

 

Ειδικότερα, ο Αυστραλός βελτίωσε κατά 0.006 δευτερόλεπτα το χθεσινό του καλύτερο χρόνο, δείχνοντας ότι θα έχει τον πρώτο λόγο στα μεσημβρινές κατατακτήριες δοκιμές. Ο Stoner ήταν 0.168 δευτερόλεπτα ταχύτερος από το δεύτερο Dani Pedrosa, με τον Jorge Lorenzo να ακολουθεί στην τρίτη θέση.

 

Οι Pedrosa και Lorenzo βελτίωσαν τους προσωπικούς τους χρόνους σε σχέση με τα χθεσινά δοκιμαστικά, στους τελευταίους γύρους της διαδικασίας. Από την πλευρά του, ο Πρωταθλητής Valentino Rossi συνέχισε στην τέταρτη θέση, στην οποία ολοκλήρωσε και τα δοκιμαστικά της Παρασκευής.

 

Ο Nicky Hayden πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό σώσιμο της Ducati σε μια δύσκολη για εκείνον στιγμή και τελικά κατάφερε να γράψει τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο. Ο Αμερικάνος κατάφερε να βελτιώσει τις χθεσινές του επιδόσεις σχεδόν κατά ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο.

 

Ο έτερος αναβάτης της Repsol Honda, Andrea Dovizioso και ο Colin Edwards της Monster Yamaha Tech 3 τερμάτισαν ένα δευτερόλεπτο πίσω από την επίδοση του Stoner, ενώ οι Randy de Puniet (LCR Honda), Alex de Angelis (San Carlo Honda Gresini) και Mika Kallio (Pramac Racing) ολοκλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Ο Ben Spies φαίνεται να προσαρμόζεται σιγά σιγά στα νέα δεδομένα, καθώς βελτίωσε την προσωπική του επίδοση σε σχέση με εχθές ανεβαίνοντας στη 12η θέση (από 15ος στα δοκιμαστικά της Παρασκευής).

Επόμενο άρθρο »

Ο DOOHAN σε σποτ για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA Ε.Δ.2 125cc: Ταχύτερος ο Gadea.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα