• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρέπει να δούμε τι έγινε...
«Δεν το περιμέναμε αυτό»
Νέα 04/11/2018 - 18:33

Με ερωτηματικά και προβληματισμούς φεύγει από την Μαλαισία ο Andrea Dovizioso, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τον Αγώνα που περίμενε στην Sepang.

 

Ο Ιταλός μπήκε αποφασισμένος στον προτελευταίο Γύρο της σεζόν και ο ρυθμός του ήταν πραγματικά πολύ δυνατός από την Παρασκευή στο στεγνό.

 

Άλλωστε ήταν χαρακτηριστικό ότι την πρώτη ημέρα στην Μαλαισία, επαναλάμβανε συνεχώς πόσο χαρούμενος ήταν με την απόδοση της μοτοσυκλέτας του στο στεγνό.

 

Ωστόσο η πραγματικότητα του Αγώνα της Κυριακής ήταν διαφορετική για τον Dovizioso και την Ducati, με τον Ιταλό να τερματίζει 6ος και 11’’ από την κορυφή.

 

«Κανονικά είναι καλή πίστα για εμάς, αλλά στο ποτέ δεν έχουμε κάνει καλό Αγώνα στο στεγνό και όλοι ξεχνάμε ότι νικήσαμε δυο φορές, αλλά στο βρεγμένο».

 

«Είναι αλήθεια ότι στα ελεύθερα ο ρυθμός μας ήταν πολύ καλός. Δεν ξέρουμε τι έγινε στον Αγώνα όμως....»

 

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ducati δεν έχει πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εδώ στο στεγνό κι έτσι μάλλον οφείλεται σε τεχνικούς λόγους».

 

«Η διαφορά από τα ελεύθερα ήταν μεγάλη και κάτι ήταν λάθος αλλά δεν ξέρω τι έγινε... είναι νωρίς ακόμη και πρέπει να το μελετήσουμε».

 

«Έπρεπε να οδηγήσω με τελείως διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα η θερμοκρασία ήταν πιο ανεβασμένη, αλλά η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη».

 

Μετά το Phillip Island, το οποίο στην Ducati χαρακτήριζαν ως το τελευταίο σημαντικό τεστ για την ανταγωνιστικότητα της Desmosedici, ήρθε η δυσάρεστη έκπληξη στην Μαλαισία.

 

«Από το Brno και μετά πάντα ήμασταν στις μάχες για τη νίκη και το βάθρο. Το σημερινό δεν το περιμέναμε. Αλλά εδώ οι συνθήκες του Αγώνα είναι ιδιαίτερες και διαφορετικές από τα ελεύθερα».

 

Θυμίζουμε ότι ο Αγώνας σήμερα μεταφέρθηκε δυο ώρες νωρίτερα, υπό το φόβο καταιγίδας που είχε προβλεφθεί για το μεσημέρι.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, οι συνθήκες ήταν οι πιο καυτές του τριημέρου με 34 βαθμούς στον αέρα και 54 στην άσφαλτο!

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ήταν ο ρυθμός του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Το σημείο καμπής;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα