• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έξυπνο εκ μέρους τους!
Έχουμε περισσότερες πιθανότητες ν’ αγωνιστούμε
Νέα 03/11/2018 - 18:05

«Έξυπνη» χαρακτήρισε ο Valentino Rossi την κίνηση της διοργάνωσης να μεταφέρει τον Αγώνα της Κυριακής δυο ώρες νωρίτερα από το κανονικό.

 

Ο Vale ήταν τρίτος με το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών, αλλά θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση μετά την απόφαση των κριτών να τιμωρήσουν τον Marquez.

 

Μιλώντας πριν μάθει την απόφαση αυτή, ο Rossi έλεγε:

 

«Σε μια στιγμή, στο box, φοβηθήκαμε ότι δεν θα γίνονταν οι κατατακτήριες λόγω της δυνατής βροχής και τότε θα ξεκινούσα από την 9η θέση, την τρίτη σειρά».

 

«Τώρα είναι πολύ καλύτερα που θα ξεκινήσουμε από την πρώτη σειρά. Είναι πολύ σημαντικό για τον Αγώνα. Νοιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Στο βρεγμένο μπορώ και οδηγώ καλά, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις συνθήκες αύριο. Για μένα ήταν έξυπνο που έβαλαν τον Αγώνα στις 13:00».

 

Ο Αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 15:00 ώρα Μαλαισίας. Το νέο πρόγραμμα μεταδόσεων μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

«Τώρα θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για Αγώνα στο στεγνό και περισσότερες πιθανότητες να γίνει ο Αγώνας».

 

Ο Vale σε γενικές γραμμές είναι χαρούμενος και με το ρυθμό του στο στεγνό, αν και υπογραμμίζει ότι πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά.

 

«Δεν είμαι τόσο κακός στο στεγνό. Σήμερα δούλεψα περισσότερο με τα φθαρμένα ελαστικά και ο ρυθμός μου ήταν καλός».

 

«Όμως ο Marquez και ο Vinales είναι πιο δυνατοί από εμένα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να δούμε αν μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο για αύριο».

 

«Πέρυσι με την Μ1 του 2017 ήταν ένας εφιάλτης στο βρεγμένο. Ξυπνάγαμε το πρωί και ανοίγαμε το παράθυρο τρομαγμένοι μήπως έβρεξε».

 

«Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλύτερη. Έχει αίσθηση. Βέβαια δεν έβρεξε πολύ φέτος και δεν ξέρουμε, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν τον είδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Αναπάντεχη βελτίωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα