• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναπάντεχη βελτίωση!
Και χαμογελά ξανά ο Zarco
Νέα 03/11/2018 - 17:46

Από την απογοήτευση της Παρασκευής στην αισιοδοξία σήμερα.

 

Ο Johann Zarco βρήκε λύσεις στο «σοβαρό πρόβλημα» που αντιμετώπιζε και ήταν πολύ χαρούμενος με το τέλος των κατατακτηρίων.

 

Μάλιστα, ύστερα από την τιμωρία του Marc Marquez, θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει από την pole τον Αγώνα.

 

Και μετά την πρόοδο που πέτυχε, ο Γάλλος ονειρεύεται μια εμφάνιση ανάλογη με την περσινή στην Μαλαισία, όταν είχε ανεβεί στο βάθρο (3ος).

 

«Θα ήταν ωραία να είμαι και πάλι στο βάθρο αύριο. Φαίνεται ότι ο Αγώνας θα γίνει στο στεγνό κι εκεί είμαι ανταγωνιστικός».

 

«Την Παρασκευή ανησυχούσα γιατί είχα σπινάρισμα και δεν μπορούσα να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα, αλλά βρήκαμε τη λύση σήμερα».

 

«Το απόγευμα περίμενα ότι ο Marc θα προσαρμοζόταν πολύ εύκολα και θα ήταν γρήγορος. Ξεκίνησα με τα μαλακά βρόχινα αλλά δεν ένοιωθα καλά».

 

«Έβαλα το μεσαίο και κατάφερα να κάνω δυο καλούς γύρους. Όχι τόσο καλούς για την pole, αλλά καλούς».

 

Ο Zarco παρακολούθησε όλες τις ΚΑΤ1 για να καταλάβει τα επίπεδα πρόσφυσης της πίστας.

 

«Ήμουν στο γκαράζ όλο το διάστημα και νομίζω η πρόσφυση ήταν εντάξει. Με τα βρόχινα δεν είναι όπως στο Brno ή στην Ιαπωνία, αλλά ήταν ασφαλή τα επίπεδα με σταθερή ποσότητα νερού».

 

«Όταν ξεκίνησαν οι δικές μας κατατακτήριες δεν είχαμε τόσο νερό στην άσφαλτο και γι’ αυτό μπορέσαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα».

 

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του, καθώς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να βρεθεί λύση στα προβλήματα που είχε την Παρασκευή.

 

«Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα βελτιωνόμασταν! Η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά και όταν ήμουν στις ΕΔ4 ένοιωθα άνετα».

 

«Οδηγούσα και είχα ένα χαμόγελο στα χείλη. Έβλεπα ότι δεν είμαι πολύ μακριά από τους άλλους και γι’ αυτό ανυπομονώ για αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έξυπνο εκ μέρους τους!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν ξεκινάει από την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα