• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Τρίτη των Social Media!
Τι ‘ανέβασαν’ οι οδηγοί μετά το GP στην Αυστραλία
Νέα 30/10/2018 - 11:58

Ξεκινάμε, φυσικά με τον νικητή του Phillip Island, Maverick Vinales, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του και κατέκλεισε το προσωπικό του προφίλ με φωτογραφίες και βίντεο. Και μας φαίνεται πολύ φυσιολογικό, γιατί μην ξεχνάτε ότι πήρε την πρώτη του νίκη για φέτος και την πρώτη για την Yamaha μετά από 25 αγώνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maverick Viñales (@maverickvinales25) on Oct 29, 2018 at 1:16am PDT

 

 

 

Περνάμε τώρα σε κάποιους τραυματισμούς που είχαν μερικοί οδηγοί της Moto3. Ύστερα από μια επαφή που είχε ο Gabriel Rodrigo με τον Marco Bezzecchi, ο νεαρός Αργεντινός είχε έναν μικρό ευτυχώς τραυματισμό, ο οποίος δεν θα τον κρατήσει εκτός από τον αγώνα της Μαλαισίας και αποφάσισε να τον μοιραστεί μαζί μας.

 

Αυτή η αναπάντεχη επαφή έφερε μεγάλη αντίδραση από οπαδούς του Bezzecchi, οι οποίοι υπερέβαλαν λέγοντας πως έγινε επίτηδες από την πλευρά του Rodrigo. Το θέμα λύθηκε σύντομα με τον οδηγό της RBA, Gabriel Rodrigo, να ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον συναθλητή του που αγωνίζεται για την κατάκτηση του Τίτλου στην μικρή κατηγορία.

 

Ένας ακόμη οδηγός της Moto3 που τραυματίστηκε εν ώρα αγώνα ήταν ο Jaume Masia. Ο 17χρονος Ισπανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξαιτίας μιας σφοδρής πτώσης που είχε και μετά  το τέλος του αγώνα τον επισκέφθηκε ο συναθλητής του Jorge Martin. Θέλοντας να τον εμψυχώσει, ο Martin ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, λέγοντας του πως θα γίνει πιο δυνατός από ποτέ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👊🏽Más fuerte que nunca PRIM! @jaumemasia5 #Primteam #firstthingsfirst

A post shared by Jorge Martin Almoguera (@88jorgemartin) on Oct 28, 2018 at 12:58am PDT

 

 

Τραυματισμούς είχαμε και στην μεγάλη κατηγορία. Ο οδηγός της LCR Honda, Cal Crutchlow, είχε μια πτώση στις ΕΔ2 και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

 ( Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τον τραυματισμό πατήστε εδώ: http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=30856)

Πολλοί συναθλητές του τον επισκέφτηκαν, μέσα σε αυτούς ήταν και ο φίλος του Aleix Espargaro. Ο Ισπανός οδηγός της Aprilia εξέφρασε μέσα από αυτή την δημοσίευση τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση, ενώ - σαν πατέρας και ο Aleix - του ευχήθηκε να γυρίσει γρήγορα πίσω στην μικρή του κόρη Willow.

 

Ο Άγγλος αναβάτης χθες έκλεισε τα 33 χρόνια και μπορεί να μην ήταν όπως τα φανταζόταν, λόγω του ότι ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο, όμως είχε την παρέα του ομόσταυλου του, Takaaki Nakagami. Ο Ιάπωνας οδηγός της LCR Honda, του ευχήθηκε καλή ανάρρωση και χρόνια πολλά στο παρακάτω ποστ.  

 

Πάμε τώρα σε λίγο κάτι πιο ευχάριστο. Από ότι φαίνεται, ο Jorge Lorenzo θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στο Grand Prix της Μαλαισίας. Ο 5 φορές πρωταθλητής μας ενημέρωσε για την ανάρρωση του μετά το χειρουργείο που έκανε τις προηγούμενες μέρες, με την παρακάτω φωτογραφία…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔜🇲🇾

A post shared by Jorge Lorenzo (@jorgelorenzo99) on Oct 28, 2018 at 9:53am PDT

 

 

Και για το τέλος κρατήσαμε και αυτή την φορά τον Scott Redding. Από ότι φαίνεται ο αναβάτης της Aprilia αρέσκεται στο να ‘πειράζει’ τον συναθλητή του Marc Marquez. Αυτή την φορά είπε να ντυθεί ο ίδιος Marquez και να τον δημοσιεύσει στο προφίλ του ρωτώντας τον τι ακριβώς κάνει στην παρακάτω φωτογραφία. Ο Marc απάντησε πως τον ακολουθεί και πάντα αστειευόμενος ο Άγγλος απάντησε:<< Έυχομαι όντως να με ακολουθούσες γιατί τότε θα σήμαινε πως σε πέρασα!>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What the ***** is @marcmarquez93 doing 😂😂😂😂 swipe right. ohh eloooo my babbbie

A post shared by Reddingpower (@reddingpower) on Oct 27, 2018 at 12:48am PDT

 

 

Αυτά ήταν τα σημαντικότερα που ανέβηκαν στα social media τις προηγούμενες μέρες. Περισσότερα την επόμενη Τρίτη…

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Την ξέρουμε την Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν αλλάζει και πολλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα