• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2: Αγώνας
Νέα νίκη, 3η φετινή, για τον Binder!
Νέα 28/10/2018 - 07:08

Η ΚΤΜ συνεχίζει την παράδοσή της στο Phillip Island κερδίζοντας και φέτος τον Αγώνα της Moto2, αυτή τη φορά με τον Brab Binder!

 

Αντίθετα ο Miguel Oliveira, μαζί με τον Pecco Bagnaia, έμεινε εκτός δεκάδας με τον Πορτογάλο (που πέρυσι κέρδιζε εκεί) να κάνει φέτος το χειρότερό του Αγώνα!

 

Κανείς τους δεν είχε το ρυθμό για να μείνει με τους μπροστά οδηγούς και οι δυο αντίπαλοι στη μάχη για τον Τίτλο συμβιβάστηκαν στη μάχη για την 11η θέση.

 

Αυτή τελικά πήγε στον Oliveira, ενώ για μια ακόμη χρονιά ο Bagnaia δεν καταφέρνει να μπει στη δεκάδα του Αγώνα στο Phillip Island που αποτελεί μια από τις χειρότερές του πίστες.

 

Ο Bagnaia ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος, καθώς η κάμερα τον έπιασε να μπαίνει στο γκαράζ της ομάδας του χωρίς να χαιρετήσει κανέναν!

 

Όπως και να ‘χει έχασε μόλις έναν βαθμό από τον Oliveira κι έτσι θα πάει στην Μαλαισία με μια διαφορά στους 36β υπέρ του.

 

Πίσω από τον Binder τερμάτισε ο Joan Mir που επέστρεψε στο βάθρο μετά την Γερμανία (όταν και πάλι είχε χάσει από τον Binder).

 

Ο Binder είχε ένα γλίστρημα στο τέλος του τελευταίου γύρου και ο Mir τον πλησίασε, προσπαθώντας με το slipstream στην 12 να περάσει μπροστά, κάτι που δεν κατάφερε για 36χιλ!

 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Xavi Vierge ο οποίος επέστρεψε εκεί μετά τον Αγώνα της Αργεντινής στην αρχή της χρονιάς.

 

Ο Vierge χτύπησε στο τέλος του Αγώνα, στον τελευταίο γύρο, τον Augusto Fernandez που τερμάτισε τελικά στην 4η θέση, μπροστά από τον Luca Marini.

 

Ο Marini δεν απέφυγε το λάθος κι αυτός στον τελευταίο γύρο. Πολύ καλό Αγώνα έκανε και ο Dominique Aegerter που προσπαθεί να βρει ομάδα για το ’19.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Alex Marquez που έκανε μοναχικό Αγώνα στην 7η θέση, Ακολούθησε ο Jesko Raffin, με τους Schrotter και Quartararo να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Λίγο πριν το γύρο προθέρμανσης, η μοτοσυκλέτα του Schrotter έσβησε και ο Γερμανός χρειάστηκε να ξεκινήσει τελευταίος τον Αγώνα.

 

Ήταν όμως εντυπωσιακός στην αρχή του Αγώνα, κάνοντας συνεχείς προσπεράσεις ενώ και μετά είχε καλό ρυθμό για να μείνει εντός δεκάδας.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα