• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκλεισε Pedrosa η KTM!!
Στη θέση του δοκιμαστή
Νέα 26/10/2018 - 17:44

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι ενδεχομένως ο Dani Pedrosa θα ήταν ο καινούργιος δοκιμαστής της ΚΤΜ και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση.

 

Ο Ισπανός αναβάτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον κατασκευαστή, ο οποίος ενισχύει σημαντικά την ομάδα των δοκιμαστών του.

 

Η ΚΤΜ «πολιορκούσε» στενά τον Dani και του έδειχνε ότι τον ήθελε στην ομάδα της. Μετά τις ΕΔ σήμερα, έγινε η σχετική ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών.

 

«Το να έχουμε έναν οδηγό των ικανοτήτων του Dani, είναι ένα ακόμα σημάδι ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση», σχολίαζε ο Pit Beirer της KTM.

 

«Έχουμε δει φέτος πόσο ανταγωνιστικό είναι το MotoGP και πόσο χιλιοστά του δευτερολέπτου μπορεί να κάνουν τη διαφορά και να σου διδάξουν πολύτιμα μαθήματα».

 

«Ελπίζουμε ότι η πληροφόρηση του Dani, μαζί με αυτή του Mika, θα μας βοηθήσει να κλείσουμε ακόμα περισσότερο την ψαλίδα».

 

Μετά από 18 χρόνια καριέρας με την Honda, ο Dani Pedrosa αλλάζει στρατόπεδο και θα βοηθήσει με την εμπειρία του την ΚΤΜ.

 

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο παίρνει στις τάξεις του τον Johann Zarco από την επόμενη χρονιά, δίπλα στον Pol Espargaro.

 

Πέρα από τη σημαντική ενίσχυση της ομάδας δοκιμαστών του, η ΚΤΜ θα έχει και δορυφορική ομάδα - με τους Oliveira-Syahrin - τη νέα σεζόν, που και αυτή θα βοηθήσει σημαντικά στην πρόοδο.

Επόμενο άρθρο »

Στους 5 τελευταίους γύρους!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σπινάρουμε πολύ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα