• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σπινάρουμε πολύ
Όπως και στο Motegi...
Νέα 26/10/2018 - 17:28

Παρά την πολύ καλή εικόνα της Yamaha - ή καλύτερα όλων των Yamaha - στο Phillip Island, ο Valentino Rossi τονίζει ότι έχει ακόμα δουλειά μπροστά του.

 

Ο λόγος είναι η έλλειψη ικανοποιητικής πρόσφυσης στον πίσω τροχό, που φέρνει έντονο σπινάρισμα στον Ιταλό άσο στις εξόδους των στροφών.

 

Ο Vale δοκίμασε το μεσαίο ελαστικό της Michelin στις χαμηλές θερμοκρασίες της Αυστραλίας, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό.

 

«Για μένα η κατάσταση είναι παρόμοια με αυτή του Motegi», ήταν τα πρώτα λόγια του Valentino Rossi μετά το τέλος των ΕΔ1 και ΕΔ2.

 

«Δυστυχώς χάνουμε  αρκετά με το μεσαίο ελαστικό πίσω. Το περιμέναμε καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε πρόσφυση».

 

«Στο τέλος, με το μαλακό, δεν ήταν και τόσο άσχημη η κατάσταση. Δεν είμαι χαρούμενος όμως και πρέπει να δουλέψουμε γιατί το σπινάρισμα είναι αρκετό».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε τις ρυθμίσεις μας».

 

«Στο τέλος ήμουν τυχερός γιατί κατάφερα να είμαι μέσα στους δέκα πρώτους κι αυτό είναι σημαντικό γιατί - βάσει των προβλέψεων για αύριο - δύσκολα θα βελτιωθούν οι χρόνοι».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και πρέπει να βελτιωθούμε γιατί ο ρυθμός μας δεν είναι φανταστικός».

 

Ο Valentino Rossi έχει 18 βάθρα στους 21 Αγώνες που έχει δώσει στην καριέρα του στο Phillip Island, με την πιο πρόσφατη νίκη του να έρχεται εκεί το 2014.

Επόμενο άρθρο »

Έκλεισε Pedrosa η KTM!!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Γρήγορος;;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα