• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Qatar: ΕΔ2
25χιλ χώρισαν τους 2 πρώτους
Νέα 25/10/2018 - 20:28

Ο Alex Lowes και ο Eugene Laverty ήταν οι μόνοι αναβάτες που κατάφεραν να κάνουν χρόνους κάτω από το 1:58 στις ΕΔ2 των SBK-Motul στο Qatar.

 

Η διαφορά των δυο αντιπάλων ήταν μόλις 25χιλ με την Yamaha του Lowes να παίρνει την πρώτη θέση μπροστά από την Aprilia του Ιρλανδού.

 

Οι χρόνοι άλλαζαν δραστικά στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2. Ο Jonathan Rea είχε μπει αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την πτώση τους στις ΕΔ1.

 

Στο τέλος όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους αντιπάλους του στο 1:57 κι έτσι έμεινε στην τρίτη θέση, πίσω τους.

 

Πολύ κοντά του σε χρόνους ήταν ο Tom Sykes, ο ομόσταυλός του για τελευταία φορά, με τον Xavi Fores να παίρνει την 5η θέση και να είναι η καλύτερη Ducati για την ώρα.

 

Ο Marco Melandri υποχώρησε στην 6η θέση, ενώ ο Chaz Davies - που ήταν εκτός δεκάδας στις ΕΔ1 - κατάφερε να μπει μέσα σ’ αυτή, όντας 10ος!

 

Ο Loris Baz (BMW) σκαρφάλωσε στην 7η θέση μετά το τέλος των ΕΔ2, ενώ 8ος ήταν ο Lorenzo Savadori (Aprilia) μπροστά από τον Michael Van der Mark (Yamaha).

 

Η όλη διαδικασία διακόπηκε για λίγο μετά από μια πτώση του Leon Camier (Honda) που οδήγησε τους κριτές στο να κυματίσουν τις κόκκινες σημαίες.

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin επίσημος υποστηρικτής στην Αυστραλία

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Qatar: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα