• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Qatar: ΕΔ1
Πρώτος ο Laverty, έπεσε ο Rea!
Νέα 25/10/2018 - 20:15

Ο Eugene Laverty πήρε την πρώτη θέση στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του τελευταίου Γύρου της σεζόν για τα SBK-Motul.

 

Οι ΕΔ1 ξεκίνησαν με τον Jonathan Rea να κάνει στα πρώτα λεπτά έναν πολύ καλό χρόνο κάτω από τα 2 λεπτά.

 

Κανείς δεν είχε καταφέρει να πλησιάσει το 1:59,2  του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, όταν δευτερόλεπτα αργότερα θα έκανε ένα λάθος και θα έπεφτε.

 

Έτσι έχασε πολύ χρόνο, περιμένοντας υπομονετικά στο γκαράζ της ομάδας του. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον Michael Van der Mark της Yamaha.

 

Με λιγότερο από ένα λεπτό να απομένει για το τέλος και τότε ο Eugene Laverty κατάφερε να κατέβει σχεδόν 8 δέκατα κάτω από το χρόνο του συμπατριώτη του!

 

Ο Laverty πήρε την πρώτη θέση λίγες ώρες αφότου έμαθε από την SMR, την ομάδα του, ότι θα τον αντικαταστήσει τη νέα χρονιά με τον Tom Sykes.

 

Οι υπόλοιποι αναβάτες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό στην πρώτη τους επαφή με την πίστα. Οι Melandri και Leon Camier (Honda) πήραν τις θέσεις 3 και 4.

 

Εξαιρετικός ήταν για μια ακόμη φορά ο Xavi Fores (Ducati) που έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Alex Lowes (Yamaha).

 

Ο Jake Gagne είχε μια πτώση 6 λεπτά πριν από το τέλος, αλλά το ξεκίνημά του στην έρημο του Qatar ήταν ελπιδοφόρο, κατακτώντας την 7η θέση.

 

Στη δεκάδα μπήκαν και οι Tom Sykes, Toprak Razgatlioglu (Yamaha) και Loris Baz (BMW). Ο Chaz Davies της Ducati δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Qatar: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Η ειδική εκδήλωση της Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα