• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο SUPPO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ HONDA
Και επίσημα πλέον ο Ιταλός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Honda
Νέα 05/11/2009 - 16:28

Μετά την ανακοίνωση της Ducati για την αποχώρηση του Livio Suppo στο τέλος της σεζόν, ο Iταλός επιβεβαίωσε αυτό για το οποίο σας γράψαμε νωρίτερα, ότι δηλαδή από το 2010 θα εργάζεται στο HRC.

Aς δούμε τι είπε για την πολυετή συνεργασία του με το ιταλικό εργοστάσιο αλλά και για τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του:

«Ήταν μια πολύ καλή συνεργασία για μένα. Τα 11 χρόνια συνεργασίας με τη Ducati ήταν ένα όνειρο και νομίζω ότι μαζί πετύχαμε κάτι καλό. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ψάχνεις για νέα κίνητρα. Πρέπει να ευχαριστήσω τη Ducati για τις ευκαιρίες που μου έδωσε, αλλά και το HRC που ενδιαφέρθηκε για μένα. Είναι μια νέα πρόκληση, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

«Αυτά τα 11 χρόνια που πέρασα στη Ducati ήταν μαγικά. Φυσικά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος το 2007 ήταν η μεγαλύτερη ελπίδα στο ξεκίνημα. Μέχρι τότε ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα που συνεργάστηκα με τον Filippo (Preziosi), τον Claudio (Domenicali) και όλη την ομάδα γενικότερα. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει σε αυτήν την εταιρία. Θέλω να πω όμως ότι η Honda είναι κάτι στο οποίο πολύ δύσκολα αντιστέκεσαι. Του χρόνου θα είμαι ένα είδος Marketing Director για τις δραστηριότητες της Honda στα MotoGP και ελπίζω να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA LIVE: O Spies και οι 4 μονομάχοι

« Προηγούμενο άρθρο

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο SUPPO ΣΤΗ HONDA!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA