• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Τρίτη των Social Media
Νέα στήλη, με σχόλια και δημοσιεύσεις των οδηγών στα social media
Νέα 23/10/2018 - 15:43

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλείστηκαν από μηνύματα με ευχές από οπαδούς και αθλητές για τον οδηγό που έκλεψε την παράσταση με την κατάκτηση του 7ου Παγκόσμιου Τίτλου του. Εννοείται πως αναφερόμαστε στον Πρωταθλητή του 2018, Marc Marquez.

 

Πολλοί συναθλητές του, όπως οι Lorenzo, Dovizioso, Pedrosa ανέβασαν φωτογραφίες με τον ίδιο καθώς του έγραψαν συγχαρητήρια και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, για τη νέα του αυτή επιτυχία.

 

Ο 7 φορές Πρωταθλητής έλαβε ανάλογο θαυμασμό και από γνωστούς αθλητές, διαφόρων αθλημάτων και όχι μόνο του μηχανοκίνητου χώρου. Ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες αλλά και οδηγοί χάρηκαν εξίσου και το μοιράστηκαν μαζί του μέσω του twitter.  

Fernando Alonso, οδηγός F1:

Laia Sanz, γυναίκα οδηγός μοτοσυκλετών:

Paul Gasol, μπασκετμπολίστας:

Sergi Roberto, ποδοσφαιριστής:

Marc Bartra, ποδοσφαιριστής:

Iker Casillas, ποδοσφαιριστής:

Andres Iniesta, ποδοσφαιριστής:

 

Για το τέλος αφήσαμε τις δύο καλύτερες δημοσιεύσεις αυτού του σαββατοκύριακου, οι οποίες είναι και αυτές αφιερωμένες στον Πρωταθλητή του 2018. Η πρώτη είναι από τον μικρό αδερφό του Marc, τον Alex Marquez. Περήφανος ο νεαρός οδηγός της Moto2, εξέφρασε όλα του τα συναισθήματα για την επιτυχία του αδερφού του μέσα από την παρακάτω ανάρτηση.

Alex Marquez:

 

Ενώ η πιο αστεία και ταυτόχρονα πιο περίεργη δημοσίευση ανέβηκε από τον οδηγό της Aprilia, Scott Redding. Ο Άγγλος αναβάτης της Ιταλικής μάρκας πανηγύρισε μαζί με τον Marquez στους δρόμους της Ιαπωνίας, με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο.

Scott Redding:

 

Μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε φωτογραφίες και γενικά δημοσιεύσεις σχετικές με την κατάκτηση του 7ου Παγκόσμιου Τίτλου του Marc Marquez, με το hashtag #Level7.

Επόμενο άρθρο »

7 χρόνια μακριά μας

« Προηγούμενο άρθρο

Mε επιτυχία έκλεισε το 2018 η ΒΕΑ-Kouzounas Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα