• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Aprilia πλησιάζει την KTM
Στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών
Νέα 18/10/2018 - 10:28

Πέρυσι η Aprilia είχε τερματίσει στην 6η θέση, τελευταία, στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, έχοντας χάσει και από τη νεοφερμένη ΚΤΜ.

 

Φέτος όμως - και μετά τους τραυματισμούς στο στρατόπεδο της ΚΤΜ - η Aprilia έχει πλησιάσει πολύ κοντά τους Αυστριακούς, με τη διαφορά τους να είναι μόλις 3 βαθμοί!

 

Η πολύ σημαντική 6η θέση του Aleix Espargaro βοήθησε την Aprilia, ενώ τώρα ο Ισπανός βρίσκεται σε μια ακόμα αγαπημένη του πίστα, το Motegi.

 

Εκεί, την περασμένη χρονιά, ο Aleix είχε καταφέρει να πάρει την 4η θέση στις κατατακτήριες και την 7η στον Αγώνα.

 

«Μ’ αρέσουν τα πάντα στην Ιαπωνία: η χώρα, οι οπαδοί, το φαγητό και η πίστα! Πάντα είμαι ανταγωνιστικός εκεί», έλεγε ο Espargaro.

 

«Είναι η χάραξή της και τα σημεία με τα δυνατά φρένα που μετράνε πολύ κι εγώ και η RS-GP είμαστε πολύ δυνατοί στα φρένα».

 

Ο Scott Redding, με το καινούργιο του look μετά το Γύρο της Ταϊλάνδης, ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

 

«Θέλω να ξεκινήσω με την ίδια αίσθηση που είχα στον Αγώνα της Ταϊλάνδης. Εδώ η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κι αυτό θα μας βοηθήσει».

 

«Αυτό που θέλω είναι να ξεκινήσω πιο μπροστά στο σχηματισμό εκκίνησης ώστε να μπορώ να παλέψω πιο εύκολα για τους βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Νοιώθει καλύτερα ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Τρεις εναντίον ενός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα