• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρεις εναντίον ενός!
«Προσπαθήσαμε, αλλά......»
Νέα 18/10/2018 - 09:36

Λίγο πριν το Grand Prix του Motegi, οι Morbidelli, Nakagami και Martin δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μαχητές Sumo!!

 

Κατ’ αρχάς έμαθαν μερικές βασικές κινήσεις της Ιαπωνικής πάλης και στη συνέχεια επιχείρησαν - και οι τρεις μαζί - να τα βάλουν μ’ έναν Ιάπωνα επαγγελματία παλαιστή.

 

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αλλά και.... διασκεδαστικό!

 

Οι τρεις αναβάτες από τις τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τα έδωσαν όλα, αλλά ο Ιάπωνας τους έβγαλε έξω από το ring με χαρακτηριστική ευκολία.

 

«Πήγαμε και οι τρεις εναντίον του, προσπαθήσαμε να τον κουνήσουμε, τα δώσαμε όλα αλλά ήταν σαν να προσπαθείς να μετακινήσεις βράχο!», σχολίασε ο Morbido.

 

«Είναι τόσο δυνατοί.... χωρίς καν να προσπαθήσει, μας έβγαλε εκτός ring. Πραγματικά είναι εκπληκτικό το πόσο δυνατοί είναι!»

 

Έκπληκτος ήταν και ο Nakagami: «Είμαι Ιάπωνας, αλλά ποτέ δεν είχα εμπειρία από Sumo», είπε ο οδηγός της LCR που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

 

«Νόμιζα ότι θα ήταν διαφορετικά αλλά με εξέπληξε ο τρόπος που προπονούνταν και το πάθος τους. Αν βρω χρόνο, θα ήθελα να πάω και πάλι να τους δω».

Επόμενο άρθρο »

H Aprilia πλησιάζει την KTM

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Είμαστε καλά τώρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα