• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τραυματισμός στο σπίτι για Bulega!
Στη θέση του ο Ramus
Νέα 16/10/2018 - 12:58

Ο Nicolo Bulega τραυματίστηκε μέσα στο σπίτι του και θα χάσει το GP της Ιαπωνίας, ενώ παραμένει αμφίβολος και για το επόμενο, αυτό της Αυστραλίας.

 

Δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω πληροφόρηση για τον τραυματισμό του Ιταλού, πέρα από το ότι χρειάστηκε χειρουργεί στο δεξί του χέρι.

 

Ως εκ τούτου, τη θέση του Bulega στο γκαράζ της SKY VR46 θα πάρει ο Celestino Vietti Ramus, ο Ιταλός που θα είναι στην ομάδα ως κανονική συμμετοχή το 2019.

 

«Δυστυχώς τραυματίστηκα στο σπίτι και για να μην υπάρξουν επιπλοκές, οι γιατροί μου συνέστησαν να χάσω το GP στην Ιαπωνία και μάλλον αυτό της Αυστραλίας».

 

«Κρίμα, γιατί στην Ταϊλάνδη πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα τερματίζοντας στην 7η θέση».

 

«Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον Celestino για το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα είναι μια εξωπραγματική εμπειρία».

 

Ο Ramus είναι αναβάτης της Ακαδημίας του Valentino Rossi και φέτος αγωνίζεται με την Junior Team της SKY VR46 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων (Moto3 Ισπανίας).

Είναι ο αναβάτης που θα πάρει τη θέση του Nicolo Bulega τη νέα χρονιά στο γκαράζ της ομάδας του Rossi.

 

Έναν παρόμοιο τραυματισμό μέσα στο σπίτι είχαμε και πέρυσι, με τον Cal Crutchlow να κόβει το χέρι του στην προσπάθειά του να κόψει λίγη παρμεζάνα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Agostini για την Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλει την «κανονική» M1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα