• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει την «κανονική» M1
Και στην Ιαπωνία ο Vinales
Νέα 16/10/2018 - 10:14

Το Σ/Κ στην Ταϊλάνδη ήταν απρόσμενα καλό για την Yamaha συνολικά, τόσο για το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας, όσο και για τον Johann Zarco.

 

Την ώρα που τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Rossi, τόνιζαν ότι πολύ λίγα πράγματα έχουν αλλάξει στη μοτοσυκλέτα τους, δεν συμβαίνει το ίδιο με την περίπτωση του Vinales.

 

Ο Ισπανός έχει κάνει σημαντικές και μεγάλες αλλαγές στο στήσιμο της Μ1 του, με σημαντικότερη τις αλλαγές που έχουν γίνει στην κατανομή βάρους.

 

Όπως φαίνεται, ο Vinales θέλει να φορτίσει ακόμα περισσότερο το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του, καθώς έλεγε και μετά τον Αγώνα στην Ταϊλάνδη:

 

«Χάνουμε αρκετά στο πρώτο μέρος της επιτάχυνσης», και εν πολλοίς αυτός ήταν και ο λόγος που έφτασε τόσο κοντά στη νίκη (0,270’’ από τον πρώτο) αλλά δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας στην Ταϊλάνδη.

 

Πάντως όλοι στην Yamaha περιμένουν το «τεστ» της Ιαπωνίας για να δουν τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας τους και αν θα είναι ανταγωνιστική, όπως στην Chang.

 

«Στην Buriram ήταν σαν να είχαμε την κανονική Yamaha», έλεγε ο Vinales προτού μπει στο αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

 

«Θεωρώ ότι βοήθησαν οι αλλαγές που κάναμε. Ας δούμε τώρα αν θα μας βοηθήσουν και στον επόμενο Αγώνα της Ιαπωνίας».

 

Πάντως πέρυσι η Yamaha - με εξαίρεση τον Zarco - δεν τα είχε πάει καλά στις κατατακτήριες, ενώ στον Αγώνα ο Vinales ήταν 9ος και ο Rossi είχε πέσει για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

Τραυματισμός στο σπίτι για Bulega!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Θα ήταν φανταστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα