• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με τους Θρύλους στα Μέγαρα
Οδηγήσαμε με 3 Παγκόσμιους Πρωταθλητές!
Νέα 13/10/2018 - 20:26

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης, Μπάμπης Κελάφης


 

Το “LEGENDS TRACKDAYS MEGARA 12-14.10/2018”, ξεκίνησε χθες και βρεθήκαμε στην πίστα με 3 Παγκόσμιους Πρωταθλητές, που έχουν συνολικά 19 Παγκόσμιους Τίτλους στα GP! Σίγουρα είναι μια “Αξέχαστη Εμπειρία”, όπως έλεγε το σχετικό δελτίο τύπου, αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα βρέθηκαν μαζί οι Giacomo Agostini (15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP), Freedie Spencer ( 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) και Marco Lucchinelli (1 φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) και οδήγησαν μαζί με το Ελληνικό κοινό στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων σε ένα track day που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία!

Μαζί και 35 οδηγοί από διάφορες χώρες που όλοι έφεραν στην πίστα εκπληκτικές μοτοσυκλέτες, μεγάλης ιστορικής αξίας, χωρίς να υστερήσουν οι αντίστοιχες Ελληνικές συμμετοχές.

Ο Agostini εκτός από τη δική του MV Agusta οδήγησε μια MV Agusta F3, μια Yamaha R1M και μια Ducati Panigale V4S! Για πρώτη φορά μάλιστα οδήγησε με τον γιό του Giacomino, ο οποίος οδηγούσε μια Yamaha R6.

Giacomo Agostini
Giacomo Agostini

O Fast Freddie Spencer οδηγεί μια Honda CBR1000RR και είναι ακούραστος “γυρνώντας” συνεχώς στην πίστα, προσπαθώντας να βρίσκεται έστω και για λίγο με κάθε έναν από τους συμμετέχοντες! Μαζί του οδηγώντας επίσης μια Honda CBR1000RR ο απεσταλμένος μας είχε μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία, όπως και οδηγώντας σε πολύ γρήγορο ρυθμό με τον Marco Lucchinelli που οδηγεί μια Ducati Panigale V4S.

Το LEGENDS TRACKDAYS MEGARA συνεχίζεται και αύριο Κυριακή και οι Έλληνες μοτοσυκλετιστές έχουν την ευκαιρία να δουν, να θαυμάσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν, αλλά και να οδηγήσουν με τρεις Θρύλους!

ΜοναδικήFreddie Spencer

Freddie Spencer
παραφωνία στην εξαιρετική εκδήλωση η απουσία των Ελλήνων αγωνιζομένων στην Ταχύτητα και φυσικά του ΣΟΑΜ, του Συλλόγου τους. Ελπίζουμε αύριο τελευταία ημέρα, τουλάχιστον να έρθουν κάποιοι και φυσικά να έχουν ετοιμάσει με κάποιον τρόπο να τιμήσουν αυτούς τους ξεχβριστούς Πρωταθλητές και μοτοσυκλετιστές!

Marco Lucchinelli, ΔΔ
Marco Lucchinelli, ΔΔ
Giacomo & Giacomino Agostini
Giacomo & Giacomino Agostini
Giacomo Agostini, ΔΔ
Giacomo Agostini, ΔΔ
ΔΔ(62), Marco Lucchinelli(69)
ΔΔ(62), Marco Lucchinelli(69)
Fast Freddie συνέντευξη στην COSMOTE TV
Fast Freddie συνέντευξη στην COSMOTE TV
Giacomo Agostini
Giacomo Agostini

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Argentina: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Αργεντινή: ΕΔ2-3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα