• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Οδήγησα λάθος
Και κατέστρεψα το πίσω ελαστικό!
Νέα 09/10/2018 - 12:34

O Cal Crutchlow πίεσε πολύ στην αρχή του Αγώνα στην Ταϊλάνδη, αλλά στη συνέχεια το «πλήρωσε» έχοντας καταστρέψει το πίσω ελαστικό του.

 

Παραδέχτηκε μετά το τέλος του Αγώνα ότι το λάθος ήταν δικό του, έχοντας αλλάξει το οδηγικό του στυλ με αποτέλεσμα να φθαρεί πολύ η μεσαία πλευρά του ελαστικού.

 

«Είχα φανταστική πρόσφυση στην αρχή του Αγώνα, αλλά όσο ήμουν πίσω τους αυτό που έκανα ήταν να σηκώνω τη μοτοσυκλέτα για να κρατήσω σε καλή κατάσταση το ελαστικό».

 

«Όμως μετά από 15 γύρους η απόδοση του ελαστικού έπεσε πολύ. Δεν μπορούσα να παλέψω, δεν μπορούσα να δώσω μάχες».

 

«Προσπαθώντας να συντηρήσω το ελαστικό μου, ουσιαστικά το κατέστρεψα επειδή στη μέση η γόμα είναι πολύ σκληρή. Το μεσαίο μέρος ήταν το πρόβλημα όλο το Σ/Κ».

 

«Θα έπρεπε να είμαι περισσότερο πλαγιασμένος και ν’ ανοίγω το γκάζι περισσότερο στα πλάγια, ακριβώς το αντίθετο με το πως πρέπει να οδηγείς μια μοτοσυκλέτα 300 ίππων».

 

«Οδήγησα με λάθος τρόπο τη μοτοσυκλέτα και γι’ αυτό κατέστρεψα το πίσω ελαστικό».

 

Μετά την πτώση της απόδοσης του ελαστικού, ο Crutchlow απλά είχε κατά νου να πάρει βαθμούς στη μάχη που δίνει για τον τίτλο του καλύτερου δορυφορικού οδηγού.

 

«Όταν με πέρασε ο Zarco, είπα από μέσα μου απλά να τελειώσω τον Αγώνα επειδή ήταν σημαντικό να πάρω βαθμούς».

 

«Συνήθως είμαι δυνατός στο τέλος του Αγώνα, αλλά τώρα κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό εξαιτίας της φθοράς του πίσω ελαστικού».

Επόμενο άρθρο »

Doohan για Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: H Ducati θα κυνηγήσει τον Marc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα