• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: H Ducati θα κυνηγήσει τον Marc
Σε 3 χρόνια από τώρα. Σχεδόν φαινόμενο ο Dovi!
Νέα 09/10/2018 - 11:20

Όπως πάντα, ο Carlo Pernat, μια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, λέει τη γνώμη του για τον Αγώνα του MotoGP.

 

Στην Ταϊλάνδη ήταν και πάλι μια μάχη ανάμεσα στην Honda του Marc Marquez και την Ducati του Andrea Dovizioso.

 

Στο τέλος, όπως και στην Aragon πριν από δυο εβδομάδες, νικητής της μεταξύ τους μονομαχίας ήταν ο Marquez.

 

Όμως στην πίστα Chang έκαναν την επανεμφάνισή τους στις πρώτες θέσεις οι Yamaha, με τον Vinales να κερδίζει τον Valentino Rossi στη μάχη για την 3η θέση.

 

Να, τι είχε να πει για τον Αγώνα ο Pernat:

 

«Νοιώθω σαν να είμαστε και πάλι στο 2007, όταν η Ducati έπαιρνε τον Τίτλο με τον Stoner τέσσερεις Γύρους πριν το τέλος. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα που ο Marquez θα πάρει τον 7ο Τίτλο του σε δυο εβδομάδες».

 

«Του αξίζει καθώς είναι φαινόμενο. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει καταλάβει τα όριά του ακόμα, υπό την έννοια ότι ακόμα μαθαίνει και εξελίσσεται, ενώ δεν είναι ακόμα εντελώς ώριμος. Όταν φτάσει σ’ αυτό το σημείο θα έχουν πρόβλημα οι πάντες».

 

«Αν ο Marquez είναι φαινόμενο, τότε ο Dovi είναι σχεδόν φαινόμενο μιας και είναι ο μόνος αληθινός αντίπαλός του για την ώρα. Στην Ταϊλάνδη παραλίγο να τον κερδίσει, ενώ πέρυσι πάλεψε για τον Τίτλο μέχρι τον τελευταίο Αγώνα. Είναι αλήθεια ότι η μοτοσυκλέτα του είναι καλή, αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Marquez».

 

«Για το μέλλον; Θεωρώ ότι η Ducati σε τρία χρόνια θα κυνηγήσει τον Marquez. Βλέπω τον Marquez στην κόκκινη μοτοσυκλέτα και τον Lorenzo να είναι ο νούμερο 1 στην Honda. Για την Yamaha; Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ακόμα έχουν πρόβλημα με τον κινητήρα».

 

«Ένα πράγμα όμως είναι ξεκάθαρο: με τέσσερεις οδηγούς να δίνουν μάχες όπως είδαμε την Κυριακή, το Πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο και συναρπαστικό. Κρίμα για την Suzuki και το άσχημο ξεκίνημα του Iannone που τον περιόρισε στον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Οδήγησα λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

O Aleix κόντρα στην Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα