• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οδηγώ σαν τον Schwantz
Αλλά θα ήθελα να είμαι ο Rainey!
Νέα 08/10/2018 - 10:09

Ακόμα μια μάχη ανάμεσα στον Marc Marquez και τον Andrea Dovizioso είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στο χτεσινό Αγώνα της Ταϊλάνδης.

 

Δυο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις στο οδηγικό στυλ και δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες, τα έδωσαν όλα για την τελική νίκη και τους 25 βαθμούς.

 

Αυτή τη φορά, μετά από τις τρεις προηγούμενες νίκες του Dovi στην τελευταία στροφή ενός Αγώνα, ήταν η σειρά του Marquez να πάρει την εκδίκησή του.

 

Πλέον, θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι μάχες τους γίνονται κλασικές και θυμίζουν αυτές του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα αυτές ανάμεσα στον Schwantz και τον Rainey.

 

«Είναι καταπληκτικές μάχες γιατί όλες τους κρίνονται στο τέλος, στην τελευταία στροφή. Υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας», σχολίασε χτες στη συνέντευξη τύπου ο Marc.

 

«Έχουμε διαφορετικά στυλ και μοτοσυκλέτες που μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε την κίνηση και να προσπεράσουμε».

 

«Εγώ μοιάζω περισσότερο στον Kevin Schwantz γιατί φτάνω δυνατά στα φρένα, αλλά θα ήθελα να είμαι ο Rainey», πρόσθεσε γελώντας.

 

«Εννοώ ότι δεν θέλω να πιέζω τόσο στα φρένα, αλλά αναγκάζομαι να το κάνω μιας και αυτό το Σ/Κ δυσκολευόμουν στις εξόδους των στροφών».

 

«Σ’ αυτή την πίστα έχανα δυο δέκατα μόνο στο πρώτο κομμάτι που υπάρχουν δυο σημεία επιτάχυνσης. Και δεν έχανα μόνο απ’ τις Ducati, αλλά και από τις Yamaha».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτό το κομμάτι για τη νέα χρονιά και να ρίξουμε το βάρος στα ηλεκτρονικά. Αυτό το Σ/Κ είχαμε προβλήματα και όλοι δούλεψαν μέχρι αργά το βράδυ».

 

«Απέξω φαίνεται εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα δουλέψαμε πολύ σκληρά».

Επόμενο άρθρο »

Έκανε εμετό στο κράνος του!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ρυθμός για νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα