• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταϊλάνδη Moto3: ΚΑΤ
Pole για τον Bezzecchi, πρόβλημα για Martin!
Νέα 06/10/2018 - 09:59

Την pole position κατάφερε να πάρει ο Marco Bezzecchi στις κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας πριν από λίγο.

 

Όπως πάντα, όλοι οι οδηγοί της κατηγορίας μπήκαν στην πίστα στο τέλος για έναν και μόνο χρονομετρημένο γύρο.

 

Με τον τελευταίο του γύρο, ο Bezzecchi έκανε το 1:42,235 που του χάρισε τη δεύτερη pole της καριέρας του, μετά από αυτή στην Αυστρία νωρίτερα.

 

Ο Ιταλός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, όπως έκανε και στο Red Bull Ring το καλοκαίρι, ενώ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να καλύψει έδαφος σε σχέση με τον Martin.

 

Ο τελευταίος είχε μια αιφνίδια επιδείνωση στην κατάσταση του τραυματισμένου αριστερού του χεριού και επισκέφθηκε το Ιατρικό Κέντρο στα μισά των κατατακτηρίων.

 

Επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά και περίμενε μέχρι το τέλος για να επιστρέψει και να πιέσει όσο μπορούσε.

 

Όμως το χέρι του δεν τον άφησε να κάνει κάτι καλύτερο από την 13η θέση και θα ξεκινήσει πολύ πίσω, σε σχέση με τον μεγάλο του αντίπαλο.

 

Για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα ο Jaume Masia κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, ενώ από εκεί θα ξεκινήσει και ο Kazuki Masaki!

 

Ο Ιάπωνας, που βρέθηκε ακόμα και στην pole position, πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

 

Η εμφάνιση του Masaki έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή του ομόσταυλού του, του Gabriel Rodrigo που έκανε από τις χειρότερες εμφανίσεις του σε κατατακτήριες δοκιμές (24ος).

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Tony Arbolino, ενώ μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι οι Niccolo Antonelli και Darryn Binder.

 

Ειδικά ο τελευταίος, έκανε (με διαφορά) την καλύτερή του παρουσία σε κατατακτήριες δοκιμές με την Red Bull KTM.

 

Μετά την πρωινή απογοήτευση και την προτελευταία θέση που είχε τότε, ο Nicolo Bulega ανέκαμψε και σκαρφάλωσε στην 7η θέση.

 

Τρία χιλιοστά πίσω του ήταν ο Enea Bastianini, που πλήρωσε ένα λάθος του στον τελευταίο γύρο και ενδεχομένως να έχει τραυματιστεί.

 

Ο Bastianini ήταν σε πορεία να πάρει την pole position από τον Bezzecchi, ή τουλάχιστον να βρεθεί στην πρώτη σειρά, όταν έκανε το λάθος.

 

Έπεσε και μαζί του οδήγησε στην πτώση και τον Somkiat Chantra που κάνει έκτακτη συμμετοχή και ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Bastianini θα είναι αύριο στο σχηματισμό εκκίνησης.

 

Ο Di Giannantonio, που ήταν πρώτος στις ΕΔ3, θα ξεκινήσει τελευταίος από την τρίτη σειρά, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Dalla Porta που ήταν ακριβώς έξι δέκατα από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Ταϊλάνδη MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Ταϊλάνδη MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα