• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταϊλάνδη MotoGP: ΕΔ3
1ος ο Dovi, εκτός δεκάδας ο Marquez!
Νέα 06/10/2018 - 09:33

Ο Andrea Dovizioso κράτησε την πρώτη θέση του από χτες, την ίδια ώρα που ο Marc Marquez δεν απέφευγε μια πτώση που τον έστειλε στις ΚΑΤ1.

 

Οι οδηγοί της Ducati έδειξαν καλά στοιχεία και σήμερα στην πίστα της Ταϊλάνδης, με τον Dovi να κάνει τον ταχύτερο γύρο του διημέρου (1:30,399).

 

Και δεν ήταν η μόνη Ducati στις πρώτες θέσεις. Στα τελευταία λεπτά όλοι έβαλαν καινούργια ελαστικά για να πιέσουν για μια θέση στη δεκάδα, με τον Miller να παίρνει τη 2η θέση!

 

Από την άλλη, ο Marc Marquez που μπήκε δυνατά κι έκανα στην αρχή τον ταχύτερο γύρο της διαδικασίας, άρχισε να υποχωρεί στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ο Ισπανός δεν έκανε ό,τι χτες, έναν πολύ γρήγορο γύρο για να είναι άνετα στη δεκάδα δηλαδή και λίγα λεπτά πριν την καρώ σημαία ήταν 11ος.

 

Βγήκε και έβαλε ένα καινούργιο σκληρό ελαστικό μπροστά κι ένα καινούργιο μαλακό πίσω για να πιέσει, αλλά δεν απέφυγε το λάθος και την πτώση.

 

Έτσι, θα χρειαστεί να δώσει μάχη με τους υπόλοιπους στις ΚΑΤ1, κάτι που για τελευταία φορά είχε συμβεί στη Βαρκελώνη, όταν και πάλι έπεσε και δεν μπόρεσε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Τα μηνύματα συνεχίζουν να είναι ενθαρρυντικά για την Yamaha, με τον Maverick Vinales να παίρνει την τρίτη θέση, μπροστά από την Honda του Cal Crutchlow.

 

Ο Petrucci άφησε πίσω του μια δύσκολη Παρασκευή για να ανέβει στην 5η θέση σήμερα, ενώ λίγο πιο πίσω του ήταν ο Dani Pedrosa.

 

Θέση στη δεκάδα εξασφάλισε και ο Valentino Rossi, αφήνοντας πίσω του την εφιαλτική του παρουσία στην Aragon.

 

Ένας γύρος στο τέλος έδωσε την 8η θέση στον Andrea Iannone που είναι και η μοναδική Suzuki στη δεκάδα.

 

Στα τελευταία λεπτά βελτιώθηκαν και οι Johann Zarco-Alvaro Bautista κι έτσι άφησαν 11ο τον Marc Marquez.

 

Για λίγο έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στους 10 καλύτερους ο Franco Morbidelli.

Επόμενο άρθρο »

Ταϊλάνδη Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Ταϊλάνδης ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα