• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταχύτερος ο Dovi σήμερα
Αλλά «παλεύει» με τη μοτοσυκλέτα!
Νέα 05/10/2018 - 17:18

Η πρώτη θέση του ανήκει, μετά το τέλος της σημερινής ημέρας στην Ταϊλάνδη, ωστόσο ο Andrea Dovizioso δεν ήταν ικανοποιημένος.

 

Η έλλειψη πρόσφυσης (περιέργως για τις Yamaha η πίστα έχει πρόσφυση) κάνει δυσκολότερο το έργο του Ιταλού, απ’ ότι είχε φανταστεί.

 

«Για μένα είναι ακριβώς όπως και στο τεστ.... η μόνη διαφορά είναι τα ελαστικά και η πρόσφυση είναι λιγότερη. Αλλά αυτό είναι λογικό, μιας και το ελαστικό που είχαμε στο τεστ δεν θα έβγαζε τον Αγώνα».

 

«Δυσκολευτήκαμε το πρωί, αν και περίμενα να ήμουν πιο ανταγωνιστικός. Το απόγευμα κάναμε ένα βήμα, αλλά παλεύω μέσα στην πίστα. Δεν είμαι ομαλός και η πρόσφυση είναι πολύ χαμηλή».

 

Στο πρώτο μισό της πίστας, που μοιάζει με το Red Bull Ring, η Ducati τα πηγαίνει πολύ καλά. Στο δεύτερο, όμως, αρχίζουν τα προβλήματα.

 

«Σίγουρα το πρώτο μέρος είναι καλό για τη μοτοσυκλέτα μας, αλλά στο δεύτερο δυσκολεύομαι πολύ κι έχω ταλαντώσεις, ενώ και η κατανάλωση είναι υψηλή για όλους».

 

«Είναι για μπέρδεμα για όλους και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά... ο Maverick έκανε το χρόνο του με τα σκληρά ελαστικά κι έτσι δεν είναι ακόμα εύκολο να κατανοήσουμε τι γίνεται».

 

Ποιό είναι το μεγάλο μειονέκτημα της Ducati στην πίστα της Ταϊλάνδης;

 

«Έχει ανοιχτές στροφές και στην έξοδο πρέπει να έχεις μεγάλη κλίση και σ’ αυτό το κομμάτι η μοτοσυκλέτα μας δεν είναι η καλύτερη».

Επόμενο άρθρο »

Από τεχνικό πρόβλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πιο ανταγωνιστικοί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα