• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Di Giannantonio στην Moto2
Με την ομάδα της Speed Up!
Νέα 03/10/2018 - 18:43

Ο Fabio di Giannantonio κατάφερε να βρει λύση στη διαμάχη του με τον Fausto Gresini και να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του.

 

Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός, τρίτος μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα της Moto3, έχει συμβόλαιο μέχρι και για το 2019 με τη νυν ομάδα του, αυτή του Gresini.

 

Όμως ο Diggia ήθελε οπωσδήποτε ν’ ανέβει στη μεσαία κατηγορία τη νέα χρονιά και είχε μια κόντρα με τον Gresini.

 

Ο τελευταίος του πρότεινε ένα νέο διετές συμβόλαιο μέχρι το 2020 και να τον φέρει στην Moto2 (έχει κι εκεί ομάδα ο Gresini).

 

O Diggia αρνήθηκε καθώς δεν ήθελε να δεσμευτεί για άλλα δυο χρόνια, αλλά ήθελε να ολοκληρώσει το τωρινό του συμβόλαιο με την παρουσία του στην Moto2 το 2019.

 

Ο Fausto Gresini δεν συμφώνησε και για την ομάδα του στην Moto2 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Sam Lowes, κλείνοντας την πόρτα στον Di Giannantonio.

 

Παρά το ότι η κόντρα τους ήταν μεγάλη - ακούστηκε από ΜΜΕ της Ιταλίας ότι έφτασαν στα δικαστήρια - εν τέλει βρέθηκε η χρυσή τομή.

 

Έτσι, ο Fabio di Giannantonio θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και τη νέα σεζόν θα αφήσει την Moto3 για ν’ ανέβει στην Moto2 με την ομάδα της Speed Up.

 

Μάλιστα εκεί, στο γκαράζ της ομάδας, θα έχει ως ομόσταυλό του τον Jorge Navarro που είναι ο τωρινός αναβάτης του Gresini στη μεσαία κατηγορία.

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Luca που μου δίνει αυτή την ευκαιρία! Είμαι χαρούμενος κι έτοιμος να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια».

 

«Η Moto2 είναι απαιτητική κατηγορία και στην αρχή θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ. Όμως έχω τη θέληση να μάθω και είμαι βέβαιος ότι και η ομάδα θα με βοηθήσει».


Ο Team Manager της Speed Up είναι ο Luca Boscoscuro, στον οποίο αναφέρθηκε ο Diggia. Ο Boscoscuro τόνισε στις δηλώσεις του:

 

«Το ότι έρχεται ο Fabio στην ομάδα είναι μια μεγάλη και σημαντική πρόκληση για εμάς και μαζί θα παλέψουμε για εξαιρετικά αποτελέσματα».

 

«Ο Fabio έχει ταλέντο και μπορεί να τα πάει καλά στην κατηγορία. Ανυπομονούμε να τον δούμε στην Speed Up μοτοσυκλέτα μας».

 

Η Speed Up έχει καταφέρει φέτος, στα χέρια του Fabio Quartararo να πάρει τη νίκη στο GP της Βαρκελώνης αλλά και τη 2η θέση στο Assen.

Επόμενο άρθρο »

Ο Παπανικολάου στον τελικό της Guadix

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Είμαστε ανταγωνιστικοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα