• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαστε ανταγωνιστικοί!
Περισσότερο τώρα απ’ ότι στην αρχή
Νέα 03/10/2018 - 18:24

Ο Andrea Dovizioso ετοιμάζεται για τον επόμενο Γύρο του MotoGP, στον απόηχο μιας καλής παρουσίας στην Aragon, μιας πίστας που στο παρελθόν δυσκόλευε τους κόκκινους.

 

Η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα «Chang International Circuit» και είναι η πίστα που προστέθηκε φέτος στο Ημερολόγιο Αγώνων για πρώτη φορά.

 

Ο Dovi ήταν στις επίσημες δοκιμές του Φεβρουαρίου που έγιναν στην πίστα φέτος και είχε καταφέρει να είναι μόλις 4 δέκατα από τον ταχύτερο γύρο.

 

Ο Ιταλός ήταν χαρούμενος τόσο με την παρουσία του στον ένα γύρο, όσο και με το ρυθμό Αγώνα, ωστόσο από τότε πολλά αλλάξει.

 

Πλην όλων των άλλων, η Michelin φέρνει καινούργια ελαστικά στην πίστα που και αυτός θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

 

«Πρόκειται για μια παράξενη πίστα και ποτέ δεν έχουμε αγωνιστεί εκεί κι έτσι θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο για όλους μας», είπε ο Dovi.

 

«Στα τεστ που έγιναν εκεί δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά τώρα πιστεύω ότι είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι ήμασταν στην αρχή της χρονιάς».

 

«Θα πρέπει να δούμε και τις συνθήκες, διότι ενδεχομένως να έχει περισσότερη ζέστη και από την Μαλαισία. Έτσι, τα πάντα είναι ανοιχτά!»

Επόμενο άρθρο »

Ο Di Giannantonio στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν είναι εύκολο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα