• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Χρήστος Παπανικολάου στην Guadix
Στο Red Bull Rookies Cup
Νέα 02/10/2018 - 23:37

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και ο 14χρονος οδηγός που καταπλήσσει φέτος στο ΠΠΤ, ο Χρήστος Παπανικολάου βρίσκεται στην Ισπανική πίστα της Guadix όπου αύριο και μεθαύριο θα δώσει την υπέρτατη μάχη για να περάσει στο Red Bull MotoGP Rookies Cup του 2019!

Συγκεκριμένα ανάμεσα σε 105 οδηγούς από 32 χώρες το μοναδικό Ελληνόπουλο που εκπροσωπεί φέτος την πατρίδα μας, σε μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή: να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες που θα τον φέρουν ανάμεσα στους 10-12 οδηγούς που θα επιλεγούν για να συμπληρώσουν το σχηματισμό εκκίνησης των αγώνων του θεσμού, που γίνεται μαζί με τους Αγώνες του MotoGP σε Ευρωπαϊκές πίστες. Από κει και πέρα ανοίγονται οι προοπτικές για τους πρώτους του θεσμού, στο να βρεθούν στην Moto3, ακόμη και στο MotoGP, όπως γίνεται τώρα με οδηγούς όπως ο Zarco & o Mir!

Ο “Πίκης” - όπως έχει γίνει γνωστός στο χώρο των αγώνων MiniGP ο Χρήστος – χωρίς άγχος, περπάτησε σήμερα στην πίστα, με τον coach του, τον πολυΠρωταθλητή Γιάννη Μπούστα, που τον βοήθησε στο να “διαβάσει” την γρήγορη και απαιτητική πίστα. Μαζί του βρίσκονται και οι γονείς του που τον εμψυχώνουν, ενώ νωρίτερα έγινε και η πρώτη γνωριμία με αρκετούς από τους “αντιπάλους” του στη μεγάλη μάχη, που έχει να κάνει με το χρονόμετρο, αλλά και κυρίως με το οδηγικό στυλ και την αγωνιστική προσέγγιση της βελτίωσης μέσα στην πίστα. Για τον σκοπό έχουν επιστρατευτεί – για πρώτη φορά φέτος – 4χρονες μοτοσυκλέτες Moriwaki-Honda 250, της κατηγορίας PreMoto3, που είναι πολύ κοντά στην μοτοσυκλέτα που οδηγεί ο Έλληνας οδηγός στο ΠΠΤ στην κατηγορία Racing.

Ο Χρήστος θα πρέπει να δείξει αυτοσυγκέντρωση και προσοχή στις δύο αυριανές δοκιμασίες, ώστε αρχικά να πάρει την πρόκριση για την Τελική επιλογή που θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

Μία ημέρα αργότερα ελπίζουμε όλοι να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την πολυπόθητη πρόκριση στα χέρια του!

Συντονιστείτε στη σελίδα μας για όλη την εξέλιξη της προσπάθειας.

 

 

H Moriwaki-Honda 250
H Moriwaki-Honda 250
Με τον coach Γιάννη Μπούστα και τον Δημήτρη Διατσίδη
Με τον coach Γιάννη Μπούστα και τον Δημήτρη Διατσίδη

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έμαθα πάρα πολλά

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλες οι προσδοκίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα