• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Λεπτομερής επανέλεγχος
Καλό το τεστ του Φλεβάρη, αλλά.....
Νέα 02/10/2018 - 15:28

Με μια διαφορά 72 βαθμών επί του δεύτερου στο βαθμολογικό πίνακα, φτάνει ο Marc Marquez στην Ταϊλάνδη για τον 15ο Γύρο της φετινής σεζόν.

 

Στη συγκεκριμένη πίστα ο Ισπανός, όπως και οι υπόλοιποι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές στην αρχή της χρονιάς.

 

Πάνω από 7 μήνες πέρασαν από τότε και ο Marquez, που είχε την τρίτη θέση στις δοκιμές, θέλει - όπως τονίζει - να επανεξετάσει κάθε λεπτομέρεια πριν τον Αγώνα.

 

«Θα είναι συναρπαστικό που θα αγωνιστούμε στην Ταϊλάνδη για πρώτη φορά και σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο, κάτι που πάντα είναι ωραίο», σχολιάζει ο Marc.

 

«Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι, καθώς είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστούμε σωστά το Σ/Κ, δουλεύοντας όπως πάντα».

 

«Το τεστ τον Φλεβάρη ήταν καλό, αλλά πρέπει να επανεξετάσουμε όλες τις λεπτομέρειες, ξεκινώντας από το πρωί της Παρασκευής».

 

«Σε γενικές γραμμές η χάραξη της πίστας είναι καλή, αν και μερικά κομμάτια είναι δύσκολα. Σίγουρα τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και ζέστης θα είναι απαιτητικά στο σώμα».

 

«Ωστόσο κάθε φορά που ανεβαίνεις στη μοτοσυκλέτα, απλά τα ξεχνάς όλα αυτά και συγκεντρώνεσαι στην οδήγησή σου και μόνο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Σημαντικό το Σ/Κ στην Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Melandri για την Ταϊλάνδη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα