• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πετούσε» ο Zarco!
Στο τεστ της Ταϊλάνδης
Νέα 02/10/2018 - 10:33

Όταν ο Johann Zarco έφευγε - πριν τελειώσουν οι δοκιμές - από την πίστα της Ταϊλάνδης, ήταν ο ταχύτερος μέσα στην πίστα.

 

Στο τέλος, μόνο ο Dani Pedrosa κατάφερε να ξεπεράσει το χρόνο του Γάλλου, ο οποίος - όπως καταλαβαίνει κανείς - έχει μια αισιοδοξία για τον επερχόμενο Γύρο.

 

«Η πίστα Chang είναι πολύ καλή και το είδα αυτό από το τριήμερο τεστ που κάναμε εδώ τον Φεβρουάριο. Έτσι η τελευταία μου ανάμνηση από εδώ είναι θετική».

 

«Ένοιωθα καλά και ίσως το γεγονός ότι οι άλλοι δεν έκαναν επιπλέον δοκιμές εδώ, να σημαίνει ότι θα έχουν μικρότερο πλεονέκτημα απ’ ότι στους προηγούμενους Αγώνες».

 

«Ξεκινάμε ένα μεγάλο ταξίδι, με σχεδόν τέσσερεις συνεχόμενους Αγώνες κι έτσι θα είναι σημαντικό να διαχειριστώ σωστά σώμα και πνεύμα».

 

«Είμαι όμως βέβαιος ότι αυτά τα δυο συνυπάρχουν καλά. Θεωρώ επίσης ότι οι θεατές θα είναι εκπληκτικοί και θα υποστηρίζουν τους αναβάτες».

 

«Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να πάμε στην Buriram».

 

Το ίδιο ισχύει και για τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον Herve Poncharal, ο οποίος δήλωνε πριν μπει στο αεροπλάνο για την Ταϊλάνδη:

 

«Επιτέλους πάμε για την Ταϊλάνδη, ένα Grand Prix για το οποίο όλοι ανυπομονούν. Για εμάς, το τεστ εκεί ήταν πολύ καλό».

 

«Ο Johann πετούσε εκεί και όταν σταμάτησε ήταν ο γρηγορότερος μέσα στην πίστα. Ο Pedrosa τον πέρασε για μερικά χιλιοστά όταν ήμασταν ήδη στο δρόμο προς Bangkok».

Επόμενο άρθρο »

De Puniet καλεί η ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ντεμπούτο για Ταϊλάνδη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα