• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: 4 επιλογές για Ταϊλάνδη
Ελαστικά ειδικά σχεδιασμένα για την πίστα
Νέα 02/10/2018 - 09:39

Η Michelin θα έχει τέσσερεις επιλογές πίσω ελαστικών αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Ταϊλάνδης, ειδικά σχεδιασμένα για το ντεμπούτο της πίστας στο MotoGP.

 

Τα νέα ελαστικά σχεδιάστηκαν με βάση τα δεδομένα που συνέλεξε η εταιρεία από το επίσημο τεστ που έγινε στην πίστα τον Φλεβάρη.

 

Τα τέσσερα πίσω ελαστικά θα διατίθενται σε μαλακή, δυο μεσαίες και σκληρή γόμα  και όλα θα είναι ασύμμετρα με πιο σκληρή τη δεξιά πλευρά τους.

 

Τα μπροστά ελαστικά θα είναι συμμετρικά και θα είναι οι γνωστές τρεις επιλογές: το μαλακό, το μεσαίο και το σκληρό.

 

Τέλος, σε περίπτωση βροχής, οι οδηγοί θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαλακό και μεσαίο μπροστά (συμμετρικά) και μεσαίο (συμμετρικό) με μαλακό (ασύμμετρο) για πίσω.

 

«Στο τεστ του Φεβρουαρίου πήραμε πραγματικά χρήσιμη πληροφόρηση και φέραμε ειδικά ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτή την πίστα», λέει ο Piero Taramasso της Michelin.

 

«Είναι εντελώς νέα ελαστικά και σχεδιάστηκαν μετά το τεστ εδώ, αλλά και πριν χρειαστεί να δώσουμε τις επιλογές όλης της χρονιάς».

 

«Και γι’ αυτό φέραμε δυο μεσαία, για να μας βοηθήσουν για την επιλογή της νέας σεζόν αλλά και για να δώσουμε στους οδηγούς τις καλύτερες δυνατές επιλογές».

 

«Όλα τα σχέδιά μας όμως για στεγνό Αγώνα μπορεί να πάνε χαμένα, καθώς είμαστε ακόμα στην εποχή των μουσώνων και υπάρχει περίπτωση για βροχή».

 

«Ελπίζουμε να μην συμβεί αυτό, αλλά όπως και να ‘χει είμαστε προετοιμασμένοι για ό,τι φέρει η φύση εναντίον μας».

 

«Ανυπομονούμε για την πρώτη μας επίσκεψη στην Ταϊλάνδη που περιμένουμε κι ένα μεγάλο πλήθος θεατών και γι’ αυτό θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ντεμπούτο για Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Γενιά οδηγών IMR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα