• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άτυχος ο Κορωνάκης
Στους 2 τελευταίους Αγώνες στο Assen
Νέα 01/10/2018 - 13:59

Η τύχη δεν χαμογέλασε στον Βασίλη Κορωνάκη στους δυο τελευταίους Αγώνες του Έλληνα αναβάτη στο ADAC Junior Cup.

 

Ο Βασίλης πάλεψε ακόμα και για τη νίκη στον πρώτο Αγώνα, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση, ενώ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον 2ο λόγω προβλήματος.

 

Ακολουθεί αναλυτικό το δελτίο τύπου της Skourtas Racing Center για την παρουσία της ομάδας και του Βασίλη στο Assen της Ολλανδίας.

 

 

Άδοξο φινάλε για την συμμετοχή του Βασίλη Κορωνάκη στο ADAC Junior Cup.

Ενώ όλα έδειχναν ότι υπήρχαν οι προδιαγραφές για μία σημαντική διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα, οι δύο τελευταίοι αγώνες στο Assen, μία πίστα που γνωρίζει πολύ καλά ο Κορωνάκης δεν έληξαν με επιτυχία.

 

Στον πρώτο αγώνα της Κυριακής, ο Βασίλης Κορωνάκης ξεκίνησε από την δεύτερη θέση στη σειρά εκκίνησης. Παρά το ότι βρισκόταν διαρκώς στην τριάδα και μέχρι δύο γύρους πριν τον τερματισμό ήταν στην πρώτη θέση οι αλεπάλληλες και σκληρές μάχες με τους αντιπάλους του τον εκτόπισαν στην πέμπτη θέση όπου και τερμάτισε.

 

Στον δεύτερο αγώνα ο Βασίλης ξεκίνησε από την 10η θέση όπου είχε καταταχθεί λόγω του χρόνου που έφερε στον πρώτο αγώνα. Ο γνωστός για την μαχητικότητά του Κορωνάκης κατάφερε και έστριψε τρίτος στην πρώτη στροφή ενώ αμέσως μετά βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα.

 

Αυτό κράτησε για εννέα γύρους από τους 12α μέχρι που ξαφνικά έσπασε ο λεβιές των ταχυτήτων και τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Ο Βασίλης Κορωνάκης ενώ έχει αποδείξει στην ίδια πίστα ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και σε στεγνό και σε βρεγμένο κ ενώ ο ίδιος πριν την εκκίνηση ήταν βέβαιος πως θα κερδίσει δυστυχώς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Βασίλη για το πάθος του, την μαχητικότητά του αλλά και το αθλητικό του ήθος.

 

Ο Βασίλης Κορωνάκης είπε: Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την ΚΤΜ και προσωπικά τον Κύριο Σόλωνα Κοντό που με βοήθησαν να ταξιδέψω στο όνειρο μου, θα ήθελα να πω σε όλα τα παιδιά που προσβλέπουν σε αγώνες εκτός συνόρων πως με την επιμονή κ το πείσμα θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Torres και στην Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

Τα 4 μυστικά της επιτυχίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα