• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ενοχλημένος ο Petrucci
Από κάποιες δηλώσεις του Lorenzo
Νέα 01/10/2018 - 12:30

Ο Jorge Lorenzo μίλησε σε Ιταλικά ΜΜΕ για την άνοδο του Danilo Petrucci στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati και τα λόγια του δεν άρεσαν στον Petrux.

 

Αυτό που είπε ο Jorge στην Gazzetta dello Sport ήταν ότι η Ducati ήθελε ν’ αυξήσει τα χρήματα του Dovizioso και γι’ αυτό έψαξε για έναν δεύτερο, πιο φθηνό, οδηγό.

 

«Θα έπρεπε να θυμούνται ότι είχαν έναν τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αντίθετα ήθελαν ν’ αυξήσουν το μισθό του Dovizioso και να πάρουν έναν δεύτερο πιο οικονομικό».

 

Τις παραπάνω δηλώσεις του Ισπανού τις μετέφεραν κάποιοι δημοσιογράφοι στον Danilo Petrucci κατά τη διάρκεια του GP στην Aragon.

 

Ο Petrux δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από τις παρατηρήσεις του συναθλητή του.

 

«Όταν με διάλεξε η Ducati ήμουν ο καλύτερος οδηγός με Ducati στο Πρωτάθλημα κι ο Jorge δεν είχε πάρει ούτε μια νίκη».

 

«Είχα περισσότερα βάθρα απ’ αυτόν και πιστεύω ότι ήταν μια λογική κίνηση για την Ducati. Είπαν: ο Petrucci είναι μπροστά και κοστίζει το 1/15 σε σχέση με τον Lorenzo, ας τον πάρουμε. Ποιός δεν θα σκεφτόταν έτσι;»

 

«Και μετά, στον επόμενο Αγώνα του Mugello πήρε τη νίκη.... αλλά και πάλι, στην Honda θα παίρνει τα δεκαπλάσια από εμένα».

 

«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μιλά λες και είναι άδικο που παίρνω τη θέση του. Και μου φαίνεται περίεργο ότι από τότε που υπέγραψε με την Honda, είναι τόσο δυνατός».

 

«Αν η Ducati ήταν να διαλέξει σήμερα, τότε θα τον κράταγε... πάντως πιστεύω ότι αν το ήθελε θα έμενε στην ομάδα. Ίσως ήταν θέμα χρημάτων... δεν ξέρω τι έγινε».

 

Τέλος, άλλος ένας λόγος που η Ducati επέλεξε τον Danilo Petrucci στη θέση του Jorge Lorenzo, είναι και η καλή σχέση του πρώτου με τον Dovizioso.

 

«Με επέλεξαν και επειδή έχω πολύ καλή σχέση με τον Dovi και μαζί μπορούμε να κάνουμε καταπληκτική δουλειά».

 

«Φυσικά τη νέα χρονιά θα είμαι ο δεύτερος οδηγός αλλά δεν με λυπεί αυτό. Θα είμαι χαρούμενος αν ο Dovi πάρει τον Τίτλο κι εγώ είμαι δεύτερος».

Επόμενο άρθρο »

Ο 9χρονος Μαυρόπουλος 1ος στο Kid GP1

« Προηγούμενο άρθρο

Έγραψε ιστορία η Ana Carrasco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα