• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Χάσαμε τα πλεονεκτήματα;
Αυτό είναι καλό σημάδι!
Νέα 26/09/2018 - 10:40

Το βάθρο της Suzuki, με τον Andrea Iannone, στην Aragon σημαίνει ότι ο κατασκευαστής χάνει τα επιπλέον πλεονεκτήματα για το 2019.

 

Αυτό είχε συμβεί και το 2017, όταν η Suzuki δεν είχε τα πλεονεκτήματα μετά τη μια νίκη και τα τρία βάθρα την προηγούμενη χρονιά.

 

Πέρυσι όμως - και μετά τη λάθος κατεύθυνση που είχαν πάρει με το μοτέρ - η Suzuki δυσκολεύτηκε πολύ και δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική.

 

Έτσι τα πλεονεκτήματα (μη πάγωμα εξέλιξης μοτέρ, 9 κινητήρες ανά σεζόν, απεριόριστος αριθμός δοκιμών, 6 αντί για 3 έκτακτες συμμετοχές) επέστρεψαν.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι όποιο εργοστάσιο δεν καταφέρει να συγκεντρώσει έξι πόντους μέσα σε μια χρονιά, θα έχει τα παραπάνω πλεονεκτήματα την επόμενη.

 

Οι πόντοι δίνονται ως εξής: τρεις για νίκη, δυο για 2η θέση και ένας για 3η θέση.

 

«Χάσαμε τα πλεονεκτήματα, αλλά αυτό είναι καλό σημάδι μιας και δείχνει ότι έχουμε γίνει πιο ανταγωνιστικοί”, λέει ο Davide Brivio.

 

«Ήταν εξαιρετικός Αγώνας για εμάς επειδή μείναμε πολύ κοντά στους πρώτους και ήμασταν στη μάχη για την πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Ήταν φανταστικό!»

 

Με πέντε Αγώνες ακόμα για το τέλος, οι Andrea Iannone και Alex Rins είναι μέσα στη δεκάδα των πρώτων στο βαθμολογικό πίνακα.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός (πάλι) Moto2 ο Kent;

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Δεν μας ξεγελά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα