• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Δεν μας ξεγελά
Το αποτέλεσμα στην Aragon
Νέα 26/09/2018 - 09:40

Ο Aleix Espargaro λέει ότι αυτός και η ομάδα είναι «αρκετοί έξυπνοι» ώστε να μην ξεγελαστούν από την εξαιρετική 6η θέση που πήραν στην Aragon.

 

Ο Ισπανός χαρακτήρισε τον Κυριακάτικο Αγώνα ως μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, σε μια πίστα που και πέρυσι είχε τερματίσει στην 6η θέση.

 

Ο ίδιος ο Aleix πάντως - που μένει στην Aprilia τουλάχιστον μέχρι το 2020 - υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα ξεπεράστηκαν.

 

«Δεν έγινε κάποια επανάσταση με τη μοτοσυκλέτα, απλά ένοιωθα λίγο καλύτερα και μπόρεσα και ήμουν παραπάνω επιθετικός».

 

«Νομίζω ότι όλοι, οι άνθρωποι γύρω μου, οι μηχανικοί, είμαστε αρκετά έξυπνοι ώστε καταλαβαίνουν ποιο είναι το πραγματικό επίπεδο της RS-GP».

 

«Πολλοί οδήγησαν τη μοτοσυκλέτα στο παρελθόν κι ο μόνος που ήταν ανταγωνιστικός είμαι εγώ, αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ».

 

«Και γι’ αυτό πρέπει ν’ αλλάξουν τη μοτοσυκλέτα σε μεγάλη βαθμό και να βελτιώσουν τη μοτοσυκλέτα του 2019 σημαντικά».

 

«Αλλά δεν με νοιάζει... πάντα δίνω το 100% και πάω τέρμα γκάζι. Έκανα σούπερ Αγώνα και στο Misano και ήμουν μόνο 14ος».

 

Ο Aleix Espargarο μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον νέο αρχιμηχανικό του, τον Caprara που αντικατέστησε τον Marcus Eschenbacher.

 

Πάντως για το 2019, ο Ισπανός οδηγός της Suzuki αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον Antonio Jimenez.

 

Ο τελευταίος είναι αρχιμηχανικός του Xavi Vierge στην ομάδα της Dynavolt στην Moto2. Ο Aleix πάντως θα κρατήσει σε κάποιο πόσο και τον Caprara.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Χάσαμε τα πλεονεκτήματα;

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές και για Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα