• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Test @ Aragon
Με «αντίπαλο» τον άνεμο στην Ισπανία
Νέα 25/09/2018 - 13:05

Ο δυνατός αέρας στην Aragon επηρέασε τις προσπάθειες των οδηγών της Moto2, όσων έμειναν δηλαδή για το τεστ στην Ισπανική πίστα.

 

Πέρα από τον άνεμο όμως, υπήρχαν αρκετά θετικά για ορισμένους, όπως για τον Alex Marquez που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τεστ.

 

Ο Ισπανός, που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο βάθρο της Aragon χτες για λίγο, είπε ότι αυτά που βρήκε θα τον βοηθήσουν στο Phillip Island.

 

Άλλωστε εκεί, στην Αυστραλία, ο αέρας είναι σχεδόν πάντα ο πρωταγωνιστής.

 

Μαζί του ήταν και ο Joan Mir, ενώ το παρών έδωσε και ο νικητής του Αγώνα, ο Brad Binder (φωτό) μαζί με τον ομόσταυλό του, τον Miguel Oliveira.

 

Και οι δυο της ΚΤΜ παραπονέθηκαν για τον αέρα, ενώ ο Binder μίλησε και για την πάρα πολύ σκονισμένη πίστα που θύμιζε τις ΕΔ1 φέτος στο Qatar.

 

Αν και είχαν προγραμματίσει να καθίσουν μόνο το πρωί, εν τέλει οι συνθήκες βελτιώθηκαν αργότερα κι έκαναν δουλειά.

 

Τόσο ο Binder, όσο και ο Oliveira δοκίμασαν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις αλλά είχαν και κάποια εξαρτήματα να αξιολογήσουν, για το 2019 όμως και όχι για φέτος.

 

Το μέλλον κατά νου είχε και η NTS που έφερε στην πίστα τον βετεράνο Alex de Angelis για να δοκιμάσει το πλαίσιό της με τον κινητήρα της Triumph.

 

Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Forward Racing που είχε στην πίστα τον Lorenzo Lanzi για να οδηγήσει την Moto2 MV Agusta του 2019.

 

Κατά τη διάρκεια του GP στην Aragon έγινε και η επίσημη «τελετή» μετάβασης από τη μια εποχή (Honda) στην άλλη (Triumph) με όλους να έχουν να λένε για τη δύναμη και τη ροπή του νέου μοτέρ.

 

Σήμερα θα μείνει στην πίστα η Red Bull KTM Ajo για να δοκιμάσουν το νέο μοτέρ της Triumph, το οποίο είχε οδηγήσει για πολύ λίγο πριν μερικούς μήνες ο Binder.

Επόμενο άρθρο »

Αμφίβολος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεπέρασε τις προσδοκίες ο Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα