• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: Αγώνας
«Χάθηκε» μπροστά για την 6η του νίκη ο Martin!
Νέα 23/09/2018 - 14:53

Ο Jorge Martin εφάρμοσε στην εντέλεια το πλάνο του στον σημερινό Αγώνα και πήρε μια ακόμα νίκη στην κατηγορία της Moto3.

 

Με τους Bezzecchi και Bastianini - τους βασικότερους αντιπάλους του σήμερα - να ξεκινούν από την 18η και 15η θέση αντίστοιχα (λόγω τιμωρίας) ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Martin.

 

Την άρπαξε, ξεκίνησε τρομερά από την pole και συνεχώς μεγάλωνε τη διαφορά του που ξεπέρασε σ’ ένα σημείο τα 7,5’’ από τους πίσω!

 

Εν τέλει πήρε τους 25β της νίκες και διεύρυνε λίγο ακόμα τη διαφορά του (στο +13) από τον Marco Bezzecchi.

 

Ο Ιταλός ήταν απογοητευμένος καθώς θεωρεί ότι αδικήθηκε από τους Αγωνοδίκες, μιας και - όπως είπε στο parc ferme - μόνο αργός δεν ήταν στις κατατακτήριες.

 

Όπως και να ‘χει, ο Marco ανέκαμψε και με μια σειρά γρήγορων γύρων βρέθηκε από 18ος στη 2η θέση ενός γκρουπ 9 μοτοσυκλετών.

 

Λίγο πριν το τέλος του Αγώνα έκανε ένα λάθος κι έπεσε στην 9η θέση, αλλά επανήλθε και στο τέλος πήρε το καλύτερο δυνατό και τους 20β.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Bastianini που επίσης έκανε πολύ καλό Αγώνα από την 15η θέση που τελικά ξεκίνησε λόγω τιμωρίας.

 

Ο Enea έδωσε μάχες, έπεσε και αυτός στην 9η θέση, αλλά επέστρεψε δυνατά και ανέβηκε στο τελευταίο σκαλί του βάθρου.

 

Ελάχιστα πίσω του, για 50χιλ, βρέθηκε ο Fabio Di Giannantonio που εξακολουθεί να ελπίζει - υπό προϋποθέσεις - ακόμα και για Τίτλο, αν και είναι δύσκολο.

 

Οι Ramirez-Suzuki και Arenas όλοι τερμάτισαν με ελάχιστη διαφορά από τη δεύτερη θέση και τον Bezzecchi.

 

Δυο γύρος πριν το τέλος έπεσε ο Rodrigo που ενδεχομένως θα ήταν και αυτός στη μάχη για τις δυο θέσεις του βάθρου μέχρι το τέλος.

 

Στη δεκάδα μπήκαν ο Norrodi - σχεδόν 4’’ πίσω από το γκρουπ που έδωσε μάχη για τη 2η θέση - ο Masia (που είχε χτυπήσει από την πτώση στο ζέσταμα) και ο McPhee.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα