• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ανησυχεί ο Marquez!
Κι έχει δίκιο!
Νέα 22/09/2018 - 22:57

Δεν είναι και λίγο πράγμα να σε ακολουθεί μέσα στην πίστα, προσπαθώντας να πάρει κάτι από εσένα, ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τα τελευταία 5 χρόνια.

 

Αυτό συνέβη σήμερα με τον Marc Marquez να είναι στη σκιά του Andrea Dovizioso, ο οποίος επισημαίνει ότι πλέον η Honda πρέπει ν’ ανησυχεί για το μέλλον!

 

«Συνήθως δεν βλέπεις τόσους οδηγούς να προσπαθούν ν’ ακολουθήσουν τον άλλο στη μεγάλη κατηγορία κι αυτό γιατί αν κόψεις, δεν θα μπορείς να πάρει το 100% από τα ελαστικά».

 

«Έπρεπε να φανείς έξυπνος σ’ αυτές τις συνθήκες. Ο Marc είχε τη στρατηγική του και δεν έκανε κάτι που να απαγορεύεται από τους κανονισμούς».

 

«Για να κάνω έναν καλό γύρο έπρεπε να βρω μια ευκαιρία για καθαρή πίστα. Όμως δυστυχώς έπρεπε να περάσω τον Bautista κι έχασα χρόνο, ενώ παραλίγο και να πέσω».

 

Και τώρα μιλά για την Ducati και την Honda:

 

«Στην αρχή της χρονιάς ακούγονταν πολύ η περίπτωση Marquez-Honda. Τώρα όμως αλλάζει η κατάσταση».

 

«Πέρα από το φετινό, ο Marc θέλει να κερδίσει και το επόμενο Πρωτάθλημα και τώρα ανησυχεί για το μέλλον και δικαίως».

 

«Αν δούμε που ήμασταν το 2013 και που είμαστε τώρα, η διαφορά είναι τεράστια. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής της αλλαγής».

 

Το Πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να πάει στα χέρια του Dovi, όμως ο Ιταλός μπορεί και θα κυνηγήσει τις νίκες.

 

«Ο Marc μπορεί να ελέγξει τη διαφορά που έχει, ενώ εγώ θα κυνηγήσω τη νίκη. Όμως δεν είναι αυτοσκοπός. Χρειάζεται ηρεμία κι εξυπνάδα».

 

«Σ’ ένα τόσο ισορροπημένο Πρωτάθλημα τα πάντα μπορούν να συμβούν κι εγώ έχω πάνω από μια στρατηγική έτοιμη προς χρήση».

 

Τέλος, λίγα λόγια για τα ελαστικά και τους αντιπάλους του: «Ήμουν πολύ γρήγορος με τα σκληρά, αλλά πρέπει να τα διαχειριστώ καλά».

 

«Ο Marquez είναι δυνατός, ενώ κι ο Lorenzo είναι πολύ ανταγωνιστικός ειδικά με τα καινούργια ελαστικά. Αν και ίσως δεν είναι έτσι, βάζω και τους τρεις μας στο ίδιο επίπεδο».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Έχασα την 1η σειρά

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Οι άλλοι 1’’ μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα