• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Οι άλλοι 1’’ μπροστά
Εμείς δυο δέκατα πίσω.....
Νέα 22/09/2018 - 22:09

Η πίστα της Aragon μπορεί να προσφέρει μια σαφή εικόνα για το πόσο πολύ υπoφέρει η Yamaha και πόσο μεγάλη είναι η πτώση της απόδοσής της.

 

Ακόμα κι αν κάνουμε σύγκριση με την περσινή χρονιά, που ήδη ήταν δύσκολη σεζόν για τους μπλε. Το 2017 ο Vinales έκανε 1:47,635 και πήρε την pole position.

 

Φέτος, ο Vinales ήταν η καλύτερη Yamaha και η μόνη που πέρασε στις ΚΑΤ2, αλλά κι εκεί δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση.

 

Κι αυτή ήρθε με χρόνο 1:47,810 όταν όλοι οι άλλοι έχουν βελτιωθεί «κατά 1’’» όπως έλεγε ο Ισπανός, ο οποίος τιμωρήθηκε κιόλας και θα ξεκινήσει από την 14η θέση τον Αγώνα.

 

«Όλοι βελτιώθηκαν ένα δευτερόλεπτο σε σχέση με πέρυσι κι εμείς είμαστε δυο δέκατα πίσω».

 

«Στο τεστ εδώ ένοιωθα καλά, αλλά τώρα είναι αδύνατον να είμαι σταθερός. Είναι απλά αδύνατον... γλιστράω πολύ».

 

«Στις ΚΑΤ1 δεν έκανα το καλύτερο δυνατό γιατί δεν έβαλα το δεύτερο ελαστικό. Ο χρόνος στις ΚΑΤ2 ήταν με φθαρμένο ελαστικό».

 

«Με το καινούργιο στις ΚΑΤ2 είχα ένα θέμα μ’ έναν αισθητήρα και δεν μπόρεσα να τελειώσω το γύρο. Νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο μπροστά».

 

«Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Στις ΕΔ4 ήμουν καλός... προσπάθησα, τα έδωσα όλα αλλά ήταν περίπλοκο να πάω γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε αύριο».

 

Σε αυτές τις συνθήκες, δεν είναι παράξενο ότι το κίνητρο του οδηγού δεν είναι και στα καλύτερά του.

 

«Ναι σίγουρα... ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε στην τριάδα και γι’ αυτό δεν μπορείς έχεις το καλύτερο δυνατό κίνητρο».

 

«Κάνω ό,τι μπορώ για να εμπιστευτώ τη μοτοσυκλέτα. Σκέφτομαι το τώρα και όχι το τι θα γίνει του χρόνου. Πρέπει να είμαι έτοιμος όταν η μοτοσυκλέτα αρχίσει και δουλεύει καλύτερα».

 

Για την τιμωρία του είπε: «Νομίζω ότι χάλασα ένα γύρο του Bradley. Γι’ αυτό υπάρχουν οι κανόνες κι έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ανησυχεί ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα