• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: Κατατακτήριες
Τρομερός Binder στο τέλος!!
Νέα 22/09/2018 - 18:50

Ο Brad Binder ξάφνιασε τους πάντες, ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, όταν κατάφερε να πάρει την pole position πριν από λίγες ώρες στην Aragon!

 

Είναι η πρώτη pole position του οδηγού της ΚΤΜ στην μεσαία κατηγορία, η πρώτη του από το 2016 και η πρώτη Ν.Αφρικανού από το 1980!

 

Με το εκπληκτικό 1:53,149, ο Binder άφησε πίσω του με πολύ μικρή διαφορά τον Marcel Schrotter, ο οποίος κρατούσε την pole για το μεγαλύτερο διάστημα.

 

Και πάλι οι διαφορές της Moto2 ήταν εκπληκτικά μικρές και υποδηλώνουν πόσο υψηλό είναι το επίπεδο ανταγωνισμού της κατηγορίας.

 

O Schrotter έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη pole της καριέρας του για μόλις 74χιλ αλλά ήταν ικανοποιημένος με το δυνατό ρυθμό που έδειξε.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά θα είναι ο Jorge Navarro, ο οποίος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Moto2.

 

Και αυτός ήταν χαρούμενος με το ρυθμό του και - όπως δήλωνε πριν τον Γύρο στην πατρίδα του - έχει στην άκρη του μυαλού του το πρώτο βάθρο στην Moto2.

 

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει άλλος ένας οδηγός που θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ένα βάθρο αύριο, ο Alex Marquez.

 

Ο Marquez είχε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Navarro, αλλά έμεινε στην τέταρτη θέση επειδή ο 2ος ταχύτερος γύρος του ήταν πιο αργός από τον αντίστοιχο του συμπατριώτη του.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Pecco Bagnaia, θα ξεκινήσει από την 5η θέση και δίπλα του θα έχει τον περσινό οδηγό που ξεκίνησε από την pole, τον Mattia Pasini.

 

Ο Quartararo έβαλε την Speed Up του  στην 7η θέση κι ελπίζει κι αυτός σε μια καλή εκκίνηση, ενώ τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Baldassarri, Corsi και Marini.

 

Τη χειρότερή του θέση σε κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας φέτος πήρε ο Miguel Oliveira που θα χρειαστεί να κάνει και πάλι μια από τις εκπληκτικές εκκινήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

 

Ο Oliveira ήταν μόλις 18ος με την ολοκλήρωση του 45λεπτου, αν και η διαφορά του από την κορυφή δεν ήταν πολύ μεγάλη (0.862’’).

Επόμενο άρθρο »

Τιμωρία για Vinales-Morbidelli

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo 3η συνεχόμενη Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα