• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: Κατατακτήριες
Ένας τέλειος τελευταίος γύρος για τον Martin!
Νέα 22/09/2018 - 15:18

Για πολλοστή φορά ο ανταγωνισμός της Moto3 δεν μπόρεσε να νικήσει τον εκπληκτικό Jorge Martin, που πήρε μια ακόμα pole position στην κατηγορία.

 

Ο Ισπανός είχε εξαιρετική στρατηγική στα τελευταία λεπτά, βγαίνοντας από τα pits την τελευταία στιγμή για να έχει ένα και μόνο τελευταίο γύρο.

 

Με αρκετούς να ψάχνουν έναν γρήγορο αναβάτη για να τον ακολουθήσουν και να του πάρουν το slipstream, ο Martin «έβαλε το κεφάλι κάτω» και άρχισε να πιέζει την Honda του.

 

Στο τελευταίο κομμάτι και στη μεγάλη πίσω ευθεία της πίστας βρέθηκε στο σωστό σημείο και παίρνοντας το slipsteam από τους Fernandez και Alcoba έκανε 1:57,066!

 

Πρόκειται για νέο απόλυτο χρόνο πίστας, με τον Martin να διαλύει το προηγούμενο του Bastianini για εφτά ολόκληρα δέκατα!

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά ο Jaume Masia που ισοφαρίζει την καλύτερή του θέση στο grid, κρατώντας πίσω του για 56χιλ τον Enea Bastianini.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Tony Arbolino με τον Dennis Foggia να ισοφαρίζει και αυτός την καλύτερή του θέση σε κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Marco Bezzecchi δεν φάνηκε να προβληματίζεται ιδιαίτερα από την 6η θέση που πήρε στις κατατακτήριες.

 

Κανονικά 7ος (και τελευταίος από μια σειρά Ιταλών οδηγών) θα ήταν ο Niccolo Antonelli, ωστόσο έχει τιμωρηθεί από τους Αγωνοδίκες.

 

Ο Ιταλός δέχτηκε ποινή 12 θέσεων για επικίνδυνη οδήγηση στις ΕΔ3 κι έτσι θα ξεκινήσει από την 19η τον αυριανό Αγώνα.

 

Επομένως από την 7η θα ξεκινήσει ο Rodrigo, που κρατούσε την προσωρινή pole για μεγάλο διάστημα, ενώ μαζί του στην 3η σειρά θα είναι οι Canet και Di Giannantonio.

 

Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και νέες τιμωρίες από τους Αγωνοδίκες, που θα εξετάσουν από τις κάμερες τη συμπεριφορά ορισμένων οδηγών στις σημερινές κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo 3η συνεχόμενη Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα