• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ1
Κυριαρχία των Ducati στην Ισπανία!
Νέα 21/09/2018 - 13:00

Ο Andrea Dovizioso πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 της Aragon, όπου οι μοτοσυκλέτες της Ducati έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στον ανταγωνισμό!

 

Οι κόκκινοι είχαν τέσσερεις μοτοσυκλέτες τους στις τέσσερεις πρώτες θέσεις, με τον Dovi να κάνει 1:48,020, ένας χρόνος κάτω από το ρεκόρ πίστας.

 

Ο μελλοντικός του ομόσταυλος, ο Danilo Petrucci, πήρε τη δεύτερη θέση βελτιώνοντας το χρόνο του στα τελευταία λεπτά.

 

Έτσι άφησε τρίτο τον ομόσταυλό του στην Pramac, τον Jack Miller, που ήταν και η μόνη GP17 καθώς όλες οι άλλες Ducati μπροστά ήταν οι GP18.

 

Αν και δεν έδειχνε ιδιαίτερα ευχαριστημένος προς το τέλος, ο Jorge Lorenzo έκανε έναν καλό τελευταίο γύρο και ανέβηκε στην 4η θέση.

 

Ο Maverick Vinales ήταν ο καλύτερος από τους υπόλοιπους, με χρόνο που του έδωσε την 5η θέση σήμερα το πρωί και ήταν μόλις 1χιλ καλύτερος του Marquez.

 

Ο Marc - που έχει την τιμή η 10η στροφή της πίστας να έχει το όνομά του - ήταν πολύ γρήγορος στην αρχή του 45λεπτου, στη συνέχεια όμως συμβιβάστηκε με την 6η θέση.

 

Ο Valentino Rossi σημείωσε πρόοδο προς το τέλος και ανέβηκε στην 7η θέση, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο όμως πιο πίσω από τον Dovi.

 

Πίσω του πήρε θέση η Μ1 του Johann Zarco. Δεν ήταν εύκολο το ξεκίνημα για τον Crutchlow, που έκανε τον 9ο χρόνο με τον Iannone να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα