• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: ΕΔ1
Πρώτος αλλά χτύπησε ο Kornfeil!
Νέα 21/09/2018 - 11:24

Την πρώτη θέση στις ΕΔ1 του 14ου Γύρου της σεζόν στην Aragon πήρε ο Jakub Kornfeil, με τον Τσέχο όμως να τραυματίζεται στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

Νωρίτερα είχε κάνει το 1:59,2 και είχε ανέβει στην πρώτη θέση, όμως στον τελευταίο του γύρο - κι ενώ πίεζε - έκανε το λάθος στην 12.

 

Έπεσε και παραμένοντας πάνω στη σέλα της KTM του, χτύπησε πολύ δυνατά στα προστατευτικά. Σηκώθηκε, αλλά τελικά βγήκε εκτός πίστας με φορείο.

 

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Gabriel Rodrigo, ο οποίος και αυτός έπεσε λίγα δευτερόλεπτα πριν τον Kornfeil.

 

Μάλιστα ο Τσέχος ήταν ακριβώς πίσω του όταν έπεσε ο Rodrigo κι έχασε την ευκαιρία στον προτελευταίο του γύρο να κάνει έναν καλύτερο χρόνο.

 

Ο Rodrigo επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας του χωρίς κάποιο απρόοπτο.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Marco Bezzecchi και μαζί με τον Philipp Oettl συμπλήρωσαν την τετράδα των ΚΤΜ που κυριάρχησαν το πρωί.

 

Η καλύτερη Honda - και καλύτερος Ισπανός στις ΕΔ1 - ήταν ο Jorge Martin στην 5η θέση, μπροστά από τον πολύ καλό Kazuki Masaki.

 

Την παράσταση έκλεψε και ο Vicente Perez που σημείωσε τον 7ο χρόνο, ενώ οι Bastianini, Bulega και Arenas έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Κακό ξεκίνημα για τον Aron Canet, που πήρε την 17η θέση, ενώ ακόμα χειρότερα τα πήγε ο Fabio di Giannantonio, με τον νικητή του Brno να είναι στην 26η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

H Michelin πηγαίνει στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα