• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: Αγώνας 1
Είχε τον έλεγχο και πήρε τη νίκη ο Rea
Νέα 15/09/2018 - 16:57

Νικηφόρα συνεχίζει την προέλασή του στο φετινό Πρωτάθλημα ο Jonathan Rea, ο οποίος χωρίς να προβληματιστεί επικράτησε στον πρώτο Αγώνα της Πορτογαλίας.

 

Αλάνθαστος σε όλη τη διάρκειά του, ο Rea κατέκτησε την 65η νίκη της καριέρας του στα SBK, ένα συμβολικό νούμερο καθώς αυτό είναι και το αγωνιστικό του.

 

Με τη νίκη του αυτή, ο Ιρλανδός άσος της Kawasaki διεύρυνε στους 104β τη διαφορά του από τον Chaz Davies της Ducati.

 

Ο τελευταίος έσφιξε τα δόντια μετά τη μεγάλη πτώση που είχε στις κατατακτήριες και παρά τη σπασμένη κλείδα του (από προηγούμενο τραυματισμό) τερμάτισε 4ος.

 

Ο Marco Melandri δέχτηκε τρομακτική πίεση από την Aprilia του Lorenzo Savadori στο πρώτο μισό του Αγώνα, ωστόσο ο Savadori έπεσε.

 

Έτσι ο Melandri δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος, ενώ από την πτώση του Savadori ευνοημένος ήταν ο Michael Van der Mark.

 

Έτσι ο οδηγός της Yamaha κατάφερε στο τέλος ν’ ανέβει και αυτός στο βάθρο, όπου είχαμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές.

 

Ο Sykes, που επίσης προέρχεται από τραυματισμό, συμβιβάστηκε με την 5η θέση βάζοντας την Kawasaki του μπροστά από την BMW του Loris Baz.

 

Στην έβδομη θέση τερμάτισε ο Jordi Torres, μια καλή παρουσία για τον αναβάτη της MV Agusta που την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη θέση του Tito Rabat στο GP της Aragon.

 

Ο καλύτερος από τους δορυφορικούς ήταν ο Toprak Razgatlioglu (Kawasaki), ενώ οι Michael Ruben Rinaldi (Ducati) και Alex Lowes ολοκλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Ο poleman Eugene Laverty είχε την ατυχία να πέσει πάνω σ’ έναν ανυπόμονο Xavi Fores, ο οποίος μόλις στην 3η στροφή έκανε λάθος στα φρένα και παρέσυρε στην πτώση μαζί του τον οδηγό της Aprilia.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Portimao: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα